Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN STORE INVOKATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-Store-Invokation-Kenneth-Sorensen

DEN STORE INVOKATION (3 af 9)


Videnskaben om invokation og evokation bliver grundtonen i den nye verdensreligion. Den Store Invokation er en mantrisk formular med store psykologiske virkninger.

DEN STORE INVOKATION (3 af 9)

De egoistiske bønner

 

Den-Store-Invokation-03-Kenneth-Sorensen

 

Bønner har ofte været brugt i et forsøg på at få selviske ønsker og behov dækket. Der er utallige bønner, hvor mennesker har bedt til Gud om materielle og personlige gaver. Andre har bedt om helbredelse af sygdom eller fjernelse af fysiske eller psykiske smerter, og nogen har bedt om indsigt og forståelse i smertefulde personlige problemer. Sjældent har bønnerne haft et kollektivt sigte til gavn for menneskeheden og helheden.

I nutiden er menneskeheden blevet tilstrækkelig moden til upersonlig bøn eller påkaldelse. Stadig flere mennesker er parate til at bruge videnskaben om invokation på et højere bevidsthedsniveau. Derfor besluttede Kristus at give menneskeheden en ny invokation uden personligt indhold. Påkaldelsen har fået navnet Den Store Invokation, og den udtrykker menneskehedens guddommelige potentiale. Ifølge åndsvidenskaben vil Den Store Invokation blive for den kommende nye verdensreligion, hvad Fadervor er for kristne, Gayatri er for Østens mennesker, og den 23. salme er for åndeligt indstillede jøder.

Lys, kærlighed og kraft

De mennesker, der vil arbejde for en bedre verden og for menneskehedens enhed, opfordres til at bruge Den Store Invokation så ofte som muligt – helst dagligt. Invokationens kraft skaber en intensiv tankeform, der påvirker menneskers tanker og holdninger. I Alice A. Baileys litteratur oplyser den tibetanske mester Djwhal Khul, at der ikke går en dag, uden at Kristus selv udsender den. Skønheden og styrken i invokationen skyldes dens enkelhed, og den udtrykker desuden centrale sandheder, som alle mennesker naturligt og normalt accepterer − bl.a. disse:

  • Eksistensen af en intelligens bag skabelsen, som kaldes Gud, og hvis primære kvalitet er kærlighed.
  • Eksistensen af Kristus, kærlighedens budbringer, der på et tidspunkt igen vil træde frem for menneskeheden.
  • At kærlighed og intelligens er virkninger af guddommelig vilje og hensigt.
  • At menneskeheden selv må skabe en bedre tilværelse på Jorden ved hjælp af højere inspiration, og på denne måde føre den guddommelige plan ud i livet.

Den Store Invokation giver løfte om, at virkeliggørelse af Planen vil resultere i, at menneskeheden ”forsegler døren til det onde”. Det sker, når de enkelte menneske forvandler de kræfter i sig selv, der responderer på egoisme og materialisme, og i stedet åbner sig for sjælens inspiration.

Artikel-Den-Store-Invokation-Det-universelle-verdensmantra
Download-fil: DEN STORE INVOKATION - Kenneth Sørensen


Artikel-Den-Store-Invokation-Det-universelle-verdensmantra
Læsefil med vendbare sider: DEN STORE INVOKATION