Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN STORE INVOKATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-Store-Invokation-Kenneth-Sorensen

DEN STORE INVOKATION (4 af 9)


Videnskaben om invokation og evokation bliver grundtonen i den nye verdensreligion. Den Store Invokation er en mantrisk formular med store psykologiske virkninger.

DEN STORE INVOKATION (4 af 9)

En bevidsthedsbro

 

Den-Store-Invokation-04-Kenneth-Sorensen

 

Den Store Invokation bygger en bevidsthedsbro

Det siges, at Den Store Invokation ikke alene skaber en forbindelse, men etablerer et bevidst telepatisk samarbejde mellem planetens tre bevidsthedscentre. I åndsvidenskaben kaldes disse centre: Menneskeheden, Hierarkiet og Shamballa, som repræsenterer planetens personlige bevidsthed, højere bevidsthed og gudsbevidsthed (Shamballa er ”centret hvor Guds vilje er kendt”). En bro mellem disse niveauer af bevidsthed, vil skabe en integrering og et samarbejde at ufattelig betydning for planetens samlede udvikling.

Invokationens teknik

Alt er energi, og energi følger tanken. Al invokation er derfor baseret på tankens kraft – navnlig i dens telepatiske aspekt. Det skal forstås sådan, at de brede befolkningsgruppers forenede astrale og delvist mentale påkaldelser og Den Nye Verdenstjenergruppes fokuserede tanke skaber en udadgående energistrøm. Denne energistrøm når de oplyste sjæle (Hierarkiet), som er sensitive og modtagelige for disse impulser. Deres svar (evokation) udsendes som åndelig energi, og den når menneskeheden som tankeenergi, der skaber inspiration. Ifølge åndsvidenskaben har man benyttet denne metode, når nye civilisationer og kulturimpulser skulle fødes. Det har i øvrigt også været fremgangsmåden, når de hellige skrifter skulle skrives.

Den Store Invokation styrker og intensiverer desuden den almene påkaldelse, som mennesker overalt på Jorden udsender. De religiøse institutioner har oplært store befolkningsgrupper i påkaldelse ved hjælp af bøn, og det gøres ofte med stor styrke – specielt i krisetider. Disse påkaldelser styrkes, når en gruppe af trænede mediterende med fokuseret bevidsthed anvender Den Store Invokation.

Muliggjort af intellektets udvikling

Udviklingen af menneskets intellekt er nu nået så langt, at det er muligt for grupper af mennesker at etablere et bevidst samarbejde med de indre verdener. Derfor samles mennesker overalt på Jorden til gruppemeditation for at modtage inspiration til tjenestearbejdet. Det gøres på bestemte tidspunkter – især ved fuldmåne. Interessen for meditation er stærkt voksende, og det er netop denne aktivitet, der vil resultere i skabelsen af en ny tidsalder. Flere og flere vil både meditere og anvende invokationer og mantraer. Det betyder, at grupper overalt på Jorden for første gang på samme tidspunkt kontakter højere bevidsthedsniveauer og opbygger et åndeligt fællesskab mennesker imellem. Arbejdet vil fremkalde et svar fra de indre planer, og lys, kærlighed og kraft strømmer ind i menneskehedens kollektive bevidsthed.

Artikel-Den-Store-Invokation-Det-universelle-verdensmantra
Download-fil: DEN STORE INVOKATION - Kenneth Sørensen


Artikel-Den-Store-Invokation-Det-universelle-verdensmantra
Læsefil med vendbare sider: DEN STORE INVOKATION