Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN STORE INVOKATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-Store-Invokation-Kenneth-Sorensen

DEN STORE INVOKATION (5 af 9)


Videnskaben om invokation og evokation bliver grundtonen i den nye verdensreligion. Den Store Invokation er en mantrisk formular med store psykologiske virkninger.

DEN STORE INVOKATION (5 af 9)

Invokationens hensigt

 

Den-Store-Invokation-05-Kenneth-Sorensen

 

Hvilken hensigt ligger der bag disse kraftord? Og hvad er det, der gør Den Store Invokation til noget specielt? Hensigten er at etablere en bevidst telepatisk forbindelse mellem Jordens oplyste sjæle og menneskeheden. Denne kontakt etableres af telepatisk modtagelige humanister og holistisk orienterede tænkere overalt i verden. Denne gruppe kaldes Verdenstjenergruppen i den åndsvidenskabelige litteratur.

Det har desuden været hensigten at etablere en direkte telepatisk forbindelse mellem Shamballa og menneskeheden – altså udenom Hierarkiet. Der befinder sig mægtige bevidstheder i Shamballa – det højeste åndelige center på Jorden. De kender det endegyldige mål for planetens evolutionsproces. Det har aldrig tidligere været muligt for menneskeheden at kontakte Shamballa direkte, men nu, hvor menneskeheden hastigt bevæger sig frem imod rigtige menneskelige relationer, bliver denne kontakt mulig. Kontakten skabes eksempelvis ved at anvende Den Store Invokation. Resultatet er en direkte indstrømning af ”shamballakraft” eller guddommelig vilje og hensigt. Det medfører blandt andet, at evnen til at identificere sig med andres lidelser intensiveres. Indsigten medfører større forståelse for lidelsens logik, nødvendighed og bevidsthedsmæssige formål.

Den Store Invokation gør det også muligt at påkalde visse ekstraplanetariske kræfter, der er forbundet med Jordens udviklingsprocesser. Disse kræfter udsender strømme af kærlighed og lys ind i den kollektive bevidsthed, og oplyser dermed de kollektive skyggesider.

Artikel-Den-Store-Invokation-Det-universelle-verdensmantra
Download-fil: DEN STORE INVOKATION - Kenneth Sørensen


Artikel-Den-Store-Invokation-Det-universelle-verdensmantra
Læsefil med vendbare sider: DEN STORE INVOKATION