Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN STORE INVOKATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-Store-Invokation-Kenneth-Sorensen

DEN STORE INVOKATION (7 af 9)


Videnskaben om invokation og evokation bliver grundtonen i den nye verdensreligion. Den Store Invokation er en mantrisk formular med store psykologiske virkninger.

DEN STORE INVOKATION (7 af 9)

Intoneres med

fokuseret viljestyrke

 

Den-Store-Invokation-08-Kenneth-Sorensen

 

Den Store Invokation repræsenterer reelt den guddommelige vilje og hensigt med Jorden og menneskeheden. Hvis invokationen intoneres med ægte og dyb overbevisning, har man reelt evolutionens drivkraft bag intentionen. Meget få mennesker formår at sætte den fulde vilje og fokusering bag Den Store Invokation, fordi de færreste er sjælsbevidste i ordets virkelige betydning. Men på trods af dette, bør man alligevel bruge invokationen, ”som om man er det”. Når man anvender Den Store Invokation, må man være opfyldt af dyb aspiration, skabe et klart mentalt billede af, hvad man ønsker at opnå, og intonere invokationen med både hensigt og viljestyrke.

Alt for mange bruger Den Store Invokation som en bøn, der overlader ansvaret for forandringerne i menneskelivet til Gud. Denne form for påkaldelse er fortid.

 

„Mange mennesker er styret af ønsketænkning, af håb og af bønner. Få er motiverede af hensigt. Med hensigt menes her den ubrydelige og urokkelige beslutning om, at en situation skal klares, at det, som er nødvendigt for at frigøre menneskeheden helt sikkert vil komme til syne, for derved bliver det mange tankesinds fokuserede hensigt. Jeg vil bede jer om at skelne omhyggeligt mellem hensigt og ønske. Når menneskeheden har skabt betingelserne via et fokuseret, mentalt krav, der er baseret på en korrekt formuleret intention, da vil bekræftelsen komme fra de åndelige kræfters side."

 

Alice A. Bailey: The Externalization of the Hierarchy, pp. 273-74

 

Menneskeheden skal selv tage ansvaret for at skabe rigtige menneskelige relationer. Hvis man selv tager ansvaret, og samtidig påkalder inspiration ved hjælp af Den Store Invokation, kan der skabes markante virkninger i menneskehedens bevidsthed. Den tibetanske mester Djwhal Khul siger:

 

"Den Store Invokation kunne, rigtigt anvendt af de mange hundred tusinde mennesker som allerede har forsøgt at bruge den, nyorientere menneskehedens bevidsthed, stabilisere mennesker i deres åndelige væsen, sprænge og genopbygge den globale tankeform, som mennesker har skabt i fortiden, og som har haft (og stadig har) så frygtelige og katastrofale resultater, åbne døren til den nye tidsalder og dermed indføre en ny og bedre civilisation.”

 

Alice A. Bailey: Hierarkiets Fremtræden, s. 149-150

Artikel-Den-Store-Invokation-Det-universelle-verdensmantra
Download-fil: DEN STORE INVOKATION - Kenneth Sørensen


Artikel-Den-Store-Invokation-Det-universelle-verdensmantra
Læsefil med vendbare sider: DEN STORE INVOKATION