Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SOLMEDITATION VED FULDMÅNE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Solmeditation-ved-fuldmåne-Kenneth-Sørensen

SOLMEDITATION VED FULDMÅNE (11 af 13)


Solmeditation ved fuldmåne er fremtidens åndelige højtid – men hvordan mediterer man? Hvilke energier kan man modtage?

SOLMEDITATION VED FULDMÅNE (11 af 13)

Påske-ceremonien

Livets højtid

 

Solmeditation-ved-fuldmåne-15-Kenneth-Sørensen

 

Fuldmånen i Vædderens tegn ligger tæt på de kristnes påskehøjtid. På dette tidspunkt bevæger Solen sig ind i Vædderens tegn ved forårsjævndøgn. Det er skæringspunktet, hvor de lyse dage bliver længere end de mørke – eller hvor lyset har stærkere indflydelse end mørket. Påske-ceremonien er derfor en lysfest, hvor man fejrer det nye liv og lys, der strømmer ind i den kollektive bevidsthed og beliver både naturen og mennesker.

Hvem har ikke iagttaget denne livskraft og vitalitet, som naturen demonstrerer ved forårets komme? Men hvor mange tænker over, at den samme vitaliserende kraft vælder frem på de indre planer, og derfor kan gamle udlevede tanker, forestillinger, følelser og begær nemmere transformeres på netop denne tid af året.

Påske-ceremonien er højtiden for den opstandne og levende Kristus, som er leder af det åndelige hierarki. Kristus er Verdenslæreren, og det er den samme skikkelse der knytter sig til jødernes Messias, buddhisternes Maitreya, hinduernes Krishna og muslimernes Imam Mahdi.

I århundreder har de kristne fokuseret på den korsfæstede, lidende og døde Kristus, og det har indhyllet påsken i sorg og fortvivlelse. I nutiden bør Kristi opstandelse fra de døde og kærlighedens sejr over mørket sættes i fokus. Påske-ceremonien er glædens højtid, hvor man kan se frem til livets opstandelse i hvert eneste menneske.

Åndsvidenskaben oplyser, at under påske-ceremonien er det muligt at påkalde et stort åndeligt væsen, der kaldes "Genopstandelsens ånd", og som virker gennem Kristus. Dette gigantiske solvæsen formidler en række kvaliteter, der styrker viljen til livet og viljen til det gode. Disse kvaliteter kan − hvis menneskeheden påkalder dem aktivt og formidler dem videre − skabe en mental fornyelse, der forløser kollektive angst- og frygttilstande. Især dødsangst kan forløses via denne livgivende indstrømning, der giver mulighed for at erkende de åndelige sammenhænge, som menneskeheden er en del af.

Disse genopbyggende kræfter, som "Genopstandelsens ånd" formidler, vil især stimulere menneskehedens evne til nytænkning. De vil stimulere intelligensprincippet i alle mennesker over hele verden og skabe nye visioner. Det vil give mennesker fornyet evne til at tænke, planlægge og handle ud fra deres åndelige forståelse.

Vædderens tegn kaldes for idéernes fødested, fordi den første spire (idé) til en ny vision bryder igennem i dette tegn. På det personlige plan kan månedens livsenergi frigøre det indre "krigerpotentiale" i ethvert menneske, sådan at mod og evnen til at kæmpe for det, man tror på, styrkes. Påske-ceremonien og perioden i Vædderens tegn er i høj grad en mental forberedelse til næste fuldmånehøjtid – Wesak-ceremonien – hvor man kan modtage oplysningsenergierne fra Buddha. Det er en nyorienteringens tid, hvor nye visioner præsenteres, og lyset fra Østen gør sig klar til at bryde igennem.

 

Solmeditation-ved-fuldmåne-16-Kenneth-Sørensen

Artikel-Solmeditation-ved-fuldmåne-Kenneth-Sorensen
Download-fil: SOLMEDITATION VED FULDMÅNE - Kenneth Sørensen


Artikel-Solmeditation-ved-fuldmåne-Kenneth-Sorensen
Læsefil med vendbare sider: SOLMEDITATION VED FULDMÅNE