Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SOLMEDITATION VED FULDMÅNE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Solmeditation-ved-fuldmåne-Kenneth-Sørensen

SOLMEDITATION VED FULDMÅNE (3 af 13)


Solmeditation ved fuldmåne er fremtidens åndelige højtid – men hvordan mediterer man? Hvilke energier kan man modtage?

SOLMEDITATION VED FULDMÅNE (3 af 13)

Energiindstrømning i fem dage

 

Solmeditation-ved-fuldmåne-05-Kenneth-Sørensen

 

Energiernes inspirative kulmination skyldes at Jorden ved fuldmånetid − over en periode af fem dage − tilføres mere åndeligt sollys end på noget andet tidspunkt af måneden. Årsagen er, at Månens overflade er fuldt belyst af Solens lys og Månen reflekterer det fra hele sin overflade. Den engelske esoteriker Alice A. Bailey fortæller, at det mægtige væsen (Jordlogos), som holder hele planeten i sin bevidsthed, har sin mest intense meditation på fuldmånetidspunktet. Fordi menneskeheden er celler i dette væsens bevidsthed, får den del i dette meditative højdepunkt. Det mentale arbejde lettes, og man bliver i stand til at meditere med større effektivitet og lettere opnå inspiration.

Hvordan kan man meditere ved fuldmåne?

På fuldmånetidspunktet samles grupper overalt på Jorden for at meditere, og udnytte dette gunstige tidspunkt for øget inspiration. Det er en praksis som får stadig større udbredelse.

De meditationsomrids, der anvendes til gruppemeditationen, kan variere fra land til land og fra gruppe til gruppe, men alligevel er de essentielle elementer identiske. Der benyttes ofte ensartede visualiseringer, og vigtigst af alt har man en periode med meditation på et nøgleord, som rummer essensen af månedens energier. Denne verdensomspændende fokusering i fælles meditation kan skabe en gruppeinspiration, der svarer til den intention, der ligger i visualiseringerne, nøgleordet, invokationen og betinget af den aktuelle måneds energikvalitet. Gruppemeditation er langt mere effektiv end bøn, fordi den kombinerer hjertets hengivenhed med det fokuserede tankesinds målrettethed. Gruppens forenede tankesind skaber en synergieffekt, der langt overstiger det enkelte menneskes formåen. Det er muligt at finde eksempler på gruppemeditationer her på VisdomsNettet.

Artikel-Solmeditation-ved-fuldmåne-Kenneth-Sorensen
Download-fil: SOLMEDITATION VED FULDMÅNE - Kenneth Sørensen


Artikel-Solmeditation-ved-fuldmåne-Kenneth-Sorensen
Læsefil med vendbare sider: SOLMEDITATION VED FULDMÅNE