Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SOLMEDITATION VED FULDMÅNE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Solmeditation-ved-fuldmåne-Kenneth-Sørensen

SOLMEDITATION VED FULDMÅNE (5 af 13)


Solmeditation ved fuldmåne er fremtidens åndelige højtid – men hvordan mediterer man? Hvilke energier kan man modtage?

SOLMEDITATION VED FULDMÅNE (5 af 13)

Hvilke energier kan man modtage?

 

Solmeditation-ved-fuldmåne-07-Kenneth-Sørensen

 

De årlige solmeditationer ved fuldmåne, som bliver årets åndelige højtider i Den Nye Tidsalder, bygger på videnskaben om astrologi. Den astrologiske videnskab er reelt læren om energiernes sammenspil i solsystemet og mellem alle de skabninger, der befinder sig i dette solsystem. Set fra Jorden passerer Solen på sin bane gennem himmelrummet tolv astrologiske stjernebilleder, der ifølge åndsvidenskaben reelt er gigantiske kosmiske væsener. Denne passage udløser tolv årlige indstrømninger, der svarer til det astrologiske stjernebilledes åndelige kvalitet.

De astrologiske energier strømmer ind i solsystemet via Solen og modtages af oplyste sjæle på planeten − visdommens mestre − som udgør det 5. eller overmenneskelige naturrige. De omformer de abstrakte energier til tankeformer og idéer, som den sensitive del af menneskeheden kan modtage. Det er menneskehedens opgave at kontakte og omsætte disse strømme af inspirative idéer og omsætte dem i et aktivt, skabende samfundsengagement.

Der er en hensigt, en plan og et mål

Ifølge åndsvidenskaben er solmeditationer ved fuldmåne et led i en større plan for menneskeheden − en plan, der har til hensigt at etablere en civilisation baseret på rigtige menneskelige relationer – et rige, som Kristus kaldte gudsriget. Dette riges tilsynekomst bliver en realitet, når en større del af menneskeheden åbner hjerte og tanke for kærlighedens og visdommens kvaliteter. Når etik og moral, når åndelige og humanitære værdier sættes højere end verdslige, når rigtige menneskelige relationer i verden og samfundslivet er det primære mål, toner dette rige frem på Jorden. Det er ikke noget, oplyste mestre giver menneskeheden som en gave. Det er menneskeheden selv, der må realisere planen.

De tolv årlige solmeditationer ved fuldmåne er et væsentligt led i realiseringen. Som gruppe kan man skabe en telepatisk kontakt til de oplyste sjæle og mestrene, og via denne kontakt skabe en gruppeinspiration. Inspirationen stimulerer ikke alene deltagernes individuelle tankesind, men også hele menneskehedens. Alt liv udgør en helhed, og den enkeltes indsats er derfor en indsats for helheden. Jordens oplyste sjæle fortæller, at det netop på fuldmånetidspunktet er muligt at kontakte dem, og den visdom og kærlighed, som de repræsenterer, kan gøres tilgængelig i menneskets tankesind.

Artikel-Solmeditation-ved-fuldmåne-Kenneth-Sorensen
Download-fil: SOLMEDITATION VED FULDMÅNE - Kenneth Sørensen


Artikel-Solmeditation-ved-fuldmåne-Kenneth-Sorensen
Læsefil med vendbare sider: SOLMEDITATION VED FULDMÅNE