Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SOLMEDITATION VED FULDMÅNE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Solmeditation-ved-fuldmåne-Kenneth-Sørensen

SOLMEDITATION VED FULDMÅNE (8 af 13)


Solmeditation ved fuldmåne er fremtidens åndelige højtid – men hvordan mediterer man? Hvilke energier kan man modtage?

SOLMEDITATION VED FULDMÅNE (8 af 13)

Selve fuldmånedøgnet

 

Solmeditation-ved-fuldmåne-10-Kenneth-Sørensen

 

Fuldmånedøgnet – dvs. de 24 timer, der går forud for selve fuldmånetidspunktet – kaldes "dagen for bevarelse og beskyttelse". På selve fuldmånedagen eller -natten skal man forsøge at modtage så meget af de indstrømmende energier, som man kan rumme, bevare og beskytte til de to efterfølgende dage.

Fra 12 timer før til det eksakte tidspunkt, kan nogle af de oplyste sjæle i det åndelige hierarki kontaktes telepatisk. Fra åndsvidenskaben hører man, at de har afsat dette tidsrum til kontakt med de medlemmer af menneskeheden, som søger meditativ kontakt på fuldmånetidspunktet. Alice A. Bailey oplyser, at man bør afholde fuldmånemeditationen inden for de 18 timer, der går forud for og inkluderer tidsrummet for det eksakte fuldmånetidspunkt. Det er selvfølgelig ikke realistisk at samle en gruppe til offentlig meditation midt om natten. Gruppen må derfor finde et passende tidspunkt inden for denne tidsramme. De grupper, der har mulighed for at meditere på det nøjagtige fuldmånetidspunkt, skal naturligvis forsøge at gøre det.

Fuldmånedagen er en stilhedens dag, og her tænkes der på den indre stilhed, der skal opretholdes midt i dagligdagens aktivitet. Det er vigtigt, at man ikke har forventninger til, hvad der kan modtages, men bevarer en åben og positiv holdning. Forventninger kan blokere for registreringen af idéerne.

To dage til fordeling

De to efterfølgende dage kendes som "dage til fordeling", og det er perioden, hvor man forsøger at registrere inspirationen i hjernen. De fleste mennesker har en utilstrækkelig koordinering mellem den fysiske hjerne og tankesindet, og derfor er registreringen ofte en stille proces. De to dage til fordeling er en periode, hvor man forsøger at konkretisere, formulere og fordele de energier og idéer, der er modtaget i meditationen. Men man skal også forsøge at registrere de indtryk, der toner frem i løbet af den fulde femdages periode. Man kan derefter udveksle idéerne med de mennesker, man samarbejder med til dagligt, og det er ikke afgørende, om de mediterer eller ej. Man behøver jo ikke fortælle, at de gode idéer er modtaget under en fuldmånemeditation – og det er desuden uvæsentligt. Positive og intelligente idéer vil de fleste respondere på.

 

Solmeditation-ved-fuldmåne-11-Kenneth-Sørensen

Artikel-Solmeditation-ved-fuldmåne-Kenneth-Sorensen
Download-fil: SOLMEDITATION VED FULDMÅNE - Kenneth Sørensen


Artikel-Solmeditation-ved-fuldmåne-Kenneth-Sorensen
Læsefil med vendbare sider: SOLMEDITATION VED FULDMÅNE