Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVOR GAMMEL ER EGYPTEN?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvor-gammel-er-Egypten-Erik-Ansvang

HVOR GAMMEL ER EGYPTEN? (2 af 9)


Egypten er meget ældre end egyptologernes forestilling om, at dynastierne begyndte ca. 4000 f.Kr., og pyramiderne stammer heller ikke fra 4. dynasti.

HVOR GAMMEL ER EGYPTEN? (2 af 9)

Grundlagt af åndelige skikkelser

 

Hvor-gammel-er-Egypten-02-Erik-Ansvang

 

De gamle egyptere oplyser imidlertid selv, at deres land er grundlagt af åndelige skikkelser fra "tidløse tiders begyndelse". De egyptiske legender fortæller desuden om en fjern fortid, hvor "guderne vandrede på Jorden". Åndsvidenskaben oplyser, at der ikke var tale om guder i ordets nutidige betydning, men at de gamle egyptere fortæller om en tid, hvor oplyste og højt indviede mestre var fysisk til stede blandt mennesker, og at det var deres vise ledelse, der løftede Egyptens kultur og civilisation til imponerende højder. Visdommens mestre var mennesker, der var nået så langt i deres åndelige udvikling, at de havde frigjort sig fra reinkarnationens nødvendighed. De var derfor frivilligt til stede i den fysiske verden. De skulle ikke dø og forlade det fysiske legeme efter et relativt kort fysisk liv, for de havde kraft og kontrol til at forny og bevare stoffet i deres fysiske legemer i årtusinder.

Når de gamle egyptiske vismænd har efterladt oplysninger, der repræsenterer et mysterium for nutiden (som automatisk og selvfølgeligt betragtes som langt højere udviklet end datiden), giver det egyptologerne et problem. Normalt dokumenteres teorierne ved at henvise til de gamle egypteres egne udsagn, men når informationerne ikke passer til nutidens teorier, forestillinger og forklaringer, står man med et problem. Skal man ændre den gældende teori, eller skal man fastholde den ved at afvise dokumentationen? Egyptologerne løser problemet ved frit at vælge og fravælge i det tilgængelige bevismateriale, og dermed bliver det forskernes egen begrænsede forståelse af livet i det gamle Egypten, der styrer forskningen. Forudsætningen for at de gamle egypteres informationer accepteres er, at de falder indenfor forskningens selvskabte rammer, og at de bekræfter de eksisterende teorier. Hvis de er i modstrid med de accepterede teorier, afvises dokumentationen. Egyptologernes konklusion er derfor, at nogle gange fortæller de gamle egyptere sandheden, og i andre tilfælde lyver de. Hvorfor de skulle lyve og vildlede, får man ingen forklaring på, og det er udelukkende egyptologerne, der afgør, hvad der er sandt og usandt.

Artikel-Hvor-gammel-er-Egypten-Erik-Ansvang
Download-fil: HVOR GAMMEL ER EGYPTEN? - Erik Ansvang


Artikel-Hvor-gammel-er-Egypten-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: HVOR GAMMEL ER EGYPTEN?