Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKABENDE MEDITATION - LOVE OG PRINCIPPER 6:6
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skabende-meditation-Femte-år

SKABENDE MEDITATION - LOVE OG PRINCIPPER 6:6 (6 af 19)


Femte år - Instruktion 6 - 21. oktober-20. december - Instruktion og vejledning i skabende meditation.

SKABENDE MEDITATION - LOVE OG PRINCIPPER 6:6 (6 af 19)

II. Immanent

 

"… 'den ukendte Guds' liv, som det er blevet kaldt, omfatter alt liv og alle former på og i planeten og alligevel er det større end planetens liv, og langt mere omfattende end Planetlogos. Den ukendte Guds storhed, skønhed, godhed og visdom står i samme forhold til Planetlogos, som Planetlogos' liv gør til den laveste form for liv i det tredje naturrige eller dyreriget. Kun ved disse utilstrækkelige sammenligninger kan man få en svag forståelse af den store HELHED, som planeten og Planetlogos kun er en del af."

Alice A. Bailey: Strålerne og Indvielserne, s. 725

 

"… i forsøget på at beskrive 'ren væren' eller Gud, og i forsøget på at nå til en vis forståelse af guddommelighedens natur er der udviklet en benægtende udtryksform. Gud er ikke det. Gud er ingenting. Gud er hverken tid eller rum. Gud er ikke følelse eller tanke. Gud er ikke form eller substans. Gud ER ganske enkelt. Gud ER – bortset fra alle former for udtryk og manifestation som den, der håndterer energien, skaberen af de håndgribelige og uhåndgribelige verdener, og den, der lader alt gennemstrømme af liv, eller den, der er til stede i alle former."

Alice A. Bailey: Blændværk – et verdensproblem, s. 219

 

"Rummet er ét livsvæsen, og 'himmelhvælvingen' (som den poetisk er blevet kaldt) er livsvæsenets fysiske legeme. Bemærk at der ikke blev sagt materielle eksistens, men fysiske legeme. At spekulere over dette væsens natur, forhistorie og identitet er nytteløst. Uden at gå i enkeltheder kan man få en svag forestilling og se en vis overensstemmelse ved at forsøge at iagttage menneskeheden, det fjerde naturrige, som ét væsen og som en enhed, der udtrykker sig gennem de mange forskellige menneskeformer. Det enkelte menneske er en integreret del af menneskeheden, og selvom man lever sit eget liv, reagerer man på indtryk indefra og på påvirkninger udefra. Samtidig har man selv indflydelse, for man påvirker andre med bestemte karakteregenskaber, der kommer til udtryk som en eller flere kvaliteter. På den måde påvirker man til en vis grad omgivelserne og de mennesker, man kommer i kontakt med. Alligevel er man hele tiden en del af det livsvæsen, der kaldes menneskeheden. Lad nu denne idé vokse til et endnu større livsvæsen – solsystemet. Det er også en integreret del af et endnu større livsvæsen, der udtrykker sig gennem syv solsystemer, og det ene er dette solsystem. Hvis man kan fatte denne tanke, vil et svagt billede af en grundlæggende esoterisk sandhed tone frem i bevidstheden."

Alice A. Bailey: Esoterisk Astrologi, s. 17

Artikel-Skabende-meditation-05-06-Meditation-og-instruktion
Download-fil: SKABENDE GRUPPEMEDITATION - LOVE OG PRINCIPPER 6:6


Artikel-Skabende-meditation-05-06-Meditation-og-instruktion
Læsefil med vendbare sider: SKABENDE MEDITATION - LOVE OG PRINCIPPER 6:6