Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SEKSUALITET I DEN NYE TIDSALDER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Seksualitet-i-den-nye-tidsalder-Djwhal-Khul-Alice-Bailey

SEKSUALITET I DEN NYE TIDSALDER (5 af 10)


I den nye tidsalder vil der ske meget store forandringer i holdningen til både det seksuelle samt til det ægteskabelige forhold.

SEKSUALITET I DEN NYE TIDSALDER (5 af 10)

Relation, enhed og fødsel

 

Seksualitet-i-den-nye-tidsalder-06-Djwhal-Khul-Alice-Bailey

Denne kendsgerning bør man huske, men den glemmes ofte. Der findes altid i enhver epoke i menneskehedens historie, nogle mennesker, som er i stand til at løse de aktuelle problemer, og som inkarnerer med dette specielle formål. Den seksuelle problematik er i virkeligheden midlertidig og ikke så stor, som man måske synes i dag. Den stammer fra den fundamentale fejl, at menneskene misbruger de guddommelige evner til egoistisk, fysisk tilfredsstillelse i stedet for at dedikere dem til guddommelige formål.

Menneskeheden har uden modstand ladet sig rive med af den instinktive, lavere natur, og alene en klar mental forståelse af problemets virkelige natur vil være stærk nok til at føre den fremad og ind i Den Nye Tidsalder med de rigtige motiver og rigtig handling. Menneskeheden skal lære og virkeligt forstå den kendsgerning, at hovedformålet med seksualiteten er ikke at tilfredsstille lysterne, men at undfange fysiske legemer, som sjæle kan belive og udtrykke sig igennem. Menneskeheden skal også lære at forstå den symbolik, der ligger bag seksuelle relationer og lære omfanget af de åndelige realiteter at kende. Loven om seksualitet er loven om de relationer, der forener liv og form, så de guddommelige formål kan blive synlige. Det er den grundlæggende lov om skabelse, og det gælder, uanset om det drejer sig om et livsvæsen, der besjæler et solsystem, om en fødsel af et dyr eller om vækst af en plante fra et frø.

“Seksualitet” er det ord, der bruges til at beskrive den relation, der findes mellem den energi, der kaldes “liv”, og den samlede mængde af kraftenheder, som den pågældende energi kommer til udtryk igennem og opbygger en form. Ordet dækker også den aktivitet, der finder sted, når modsætningernes par bringes sammen, sådan at de bliver ét og skaber et tredje aspekt. Dette tredje aspekt − eller dette resultat − viser både relationen, og at et nyt liv i form er kommet til syne. Derfor vil der altid være: Relation, enhed og fødsel. De tre ord dækker den dybere betydning af det seksuelle princip.

Artikel-Seksualitet-i-den-nye-tidsalder-Djwhal-Khul-Alice-Bailey
Download-fil: SEKSUALITET I DEN NYE TIDSALDER - Djwhal Khul


Artikel-Seksualitet-i-den-nye-tidsalder-Djwhal-Khul-Alice-Bailey
Læsefil med vendbare sider: SEKSUALITET I DEN NYE TIDSALDER