Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-Erik-Ansvang

ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED? (13 af 25)


Har der eksisteret gamle civilisationer, som overgik vores nutidige? Er der indicier, der kan bekræfte teorien om Atlantis, eller er det hele bare fantasi?

ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED? (13 af 25)

3. og 4. underrace

 

Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-27-Erik-Ansvang

 

3. underrace

Tolteker

Toltekerne eller den 3. underrace er særlig interessant, for den repræsenterer en storslået udvikling. Toltekerne herskede over hele det atlantiske kontinent i tusindvis af år med stor materiel magt. Racen var så dominerende og vital, at selv ikke indgiftning fra de efterfølgende underracer formåede at ændre mennesketypen, som i alt væsentligt vedblev at være toltekisk. Og hundreder af tusinder af år senere ser man, at en af dens fjerne familieracer hersker over Mexico og Peru, mange tidsaldre før deres degenererede efterkommere blev besejret af de vilde aztek-stammer fra nord.

Rødbrun eller kobberfarvet hud

Toltekernes hudfarve var også rødbrun ligesom tlavatliernes, men de var mere kobberfarvede end mennesker fra 2. underrace.

2,5 meter høje

I deres velmagts dage var de temmelig høje med et gennemsnit på omkring 2,5 meter, men naturligvis svandt de ind til den størrelse, der er almindelig i dag − ligesom alle de øvrige racer. Mennesketypen var en forbedring af de to foregående racer. Ansigtstrækkene var regelmæssige og markerede – og udseendet mindede om de gamle grækeres.

Toltekernes fødested lå i nærheden af Atlantis’ vestkyst, men til sidst strakte deres territorium sig over det meste af kontinentet. Det var fra den store hovedstad på østkysten, at de toltekiske kejsere opretholdt deres næsten verdensomspændende herredømme.

De tre første kaldes "røde" – de fire sidste "gule"

Disse tre første underracer kaldes de "røde" racer, og de blev i begyndelsen sjældent blandet med de fire efterfølgende racer. Disse fire er blevet kaldt "gule", selvom de adskilte sig betydeligt fra hinanden. Betegnelsen "gul" passer udmærket til turanernes og mongolernes hudfarve, men semitterne og akkaderne var mere "hvide" i huden.

 

Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-28-Erik-Ansvang

De gamle egyptere afbillede også sig selv som en rød race.
(Relief i dronning Hatshepsuts tempels Hathor-sanktuarie).
 

 

4. underrace

Turaner

Den turanske eller 4. underrace opstod på østsiden af kontinentet. Turanerne var kolonister fra første færd, og mange af dem udvandrede til landene øst for Atlantis.

Turanerne blev aldrig en virkelig dominerende race på moderkontinentet, selvom nogle af turanernes stammer og familieracer blev temmelig magtfulde. De store centrale områder vest og syd for tlavatliernes bjergegne var deres foretrukne hjem, men de var ikke de eneste, som boede dér, for de delte dette område med toltekerne.

Artikel-Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-Erik-Ansvang
Download-fil: ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED? - Erik Ansvang


Artikel-Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED?