Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-Erik-Ansvang

ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED? (14 af 25)


Har der eksisteret gamle civilisationer, som overgik vores nutidige? Er der indicier, der kan bekræfte teorien om Atlantis, eller er det hele bare fantasi?

ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED? (14 af 25)

5., 6. og 7. underrace

 

5. underrace

Semitter

(de oprindelige)

Hvad angår de oprindelige semitter eller den 5. underrace, har etnologerne været temmelig forvirrede. Det er forståeligt i betragtning af de yderst utilstrækkelige data, de har at arbejde ud fra.

Denne underrace havde sin oprindelse i et bjergområde, som nutiden er repræsenteret af Skotland, Irland og nogle af de omgivende have. I denne del af det store kontinent voksede og blomstrede racen, hvor den i århundreder opretholdt sin uafhængighed af de aggressive, sydlige konger, indtil det også blev deres tur til at udvandre og kolonisere.

Da semitterne kom til magten, var der gået flere hundredetusinde år. Det var en oprørsk, utilfreds race − altid i krig med deres naboer − og især med akkaderne, hvis magt på det tidspunkt var voksende.

 

Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-29-Erik-Ansvang

 

6. underrace

Akkader

 

Akkaderne eller den 6. underrace opstod for ca. 800.000 år siden. Akkaderne spredte sig hurtigt til det atlantiske kontinent. De udkæmpede mange slag med semitterne både til lands og til søs, og der blev brugt store flåder på begge sider. Til sidst – for omkring 100.000 år siden – besejrede de semitterne helt, og fra den tid blev der etableret et akkadisk dynasti i den gamle semitiske hovedstad. Det regerede landet klogt i flere hundrede år.

Akkaderne var et mægtigt handelsfolk − en søfarende og koloniserende nation, der etablerede mange centre, som stod i kontakt med fjerne nationer.

 

7. underrace

Mongoler

 

Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-30-Erik-Ansvang

 

Den mongolske eller 7. underrace var den eneste, der ikke havde nogen kontakt med moderkontinentet. Den opstod på de østsibirske sletter og blev udviklet direkte fra efterkommerne af den turanske race, som den gradvis fortrængte over størstedelen af Asien.

Denne underrace formerede sig kolossalt, og selv i nutiden tilhører størstedelen af Jordens befolkning reelt denne race − selvom mange af dens forgreninger er så stærkt blandet med tidligere racer, at de dårligt kan skelnes fra dem.

Artikel-Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-Erik-Ansvang
Download-fil: ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED? - Erik Ansvang


Artikel-Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED?