Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-Erik-Ansvang

ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED? (16 af 25)


Har der eksisteret gamle civilisationer, som overgik vores nutidige? Er der indicier, der kan bekræfte teorien om Atlantis, eller er det hele bare fantasi?

ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED? (16 af 25)

Forfald og sort magi

 

Da denne gyldne tidsalder havde varet omkring 100.000 år, begyndte racen at degenerere og forfalde. Mange af de mindre konger, et stort antal præster og almindelige mennesker brugte ikke længere deres evner og kræfter i overensstemmelse med de guddommelige love. Råd og forskrifter blev ignoreret, og dermed blev forbindelsen til mesterhierarkiet brudt.

Målet for anvendelsen af metafysiske evner blev i stigende grad personlig rigdom og magt – samt ydmygelse og ødelæggelse af fjenderne. Evnerne blev derfor brugt til egoistiske og ondskabsfulde formål. Det førte uundgåeligt til det, der kaldes sort magi.

 

Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-32-Erik-Ansvang

 

Den sorte magis virkelige betydning

De mest intellektuelle og handlekraftige mennesker fik gradvis større og større indsigt i naturlovenes funktioner og muligheder – og de fik mere og mere kontrol over nogle af naturens skjulte kræfter. Misbrug af denne viden til egoistiske formål er det, der kendetegner sort magi. Og de forfærdelige virkninger af dette misbrug blev tydeligt demonstreret af de frygtelige naturkatastrofer, der ramte racen.

Da først den sorte magi blev praktiseret, kunne intet forhindre den i at brede sig. Den åndelige ledelse valgte derfor at trække sig tilbage. Dermed gjorde begærprincippet sig stadig stærkere gældende blandt mennesker. Lidenskab, brutalitet og grusomhed tog til, og dyrenaturen i mennesket nærmede sig sit laveste udtryk. Det var et moralsk spørgsmål, som lige fra begyndelsen delte den atlantiske race i to fjendtlige lejre, og det, der blev påbegyndt i rmoahalernes tid, blev frygtelig fremhævet i toltekernes æra. Slaget på armageddon udkæmpes om og om igen i hver tidsalder i verdenshistorien.

Den hvide og den sorte kejser

Da tilhængerne af den sorte magi ikke længere underkastede sig de indviede kejseres kloge ledelse, gjorde de oprør og opstillede en rivaliserende kejser, som efter voldsom strid og mange kampe fordrev den hvide kejser fra hovedstaden, "Byen med de Gyldne Porte", og satte sig selv på hans trone.

Etablerede ny hovedstad

Efter at være drevet nordpå genetablerede den hvide kejser sig i en by på den sydlige kant af det bjergrige område, som nu var hjemsted for en af de underordnede toltekiske konger. Denne konge bød den hvide kejser velkommen og stillede byen til hans disposition. Nogle få af de underordnede konger var stadig loyale over for ham, men de fleste overførte deres troskab til den nye kejser, som herskede i den gamle hovedstad.

Artikel-Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-Erik-Ansvang
Download-fil: ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED? - Erik Ansvang


Artikel-Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED?