Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-Erik-Ansvang

ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED? (20 af 25)


Har der eksisteret gamle civilisationer, som overgik vores nutidige? Er der indicier, der kan bekræfte teorien om Atlantis, eller er det hele bare fantasi?

ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED? (20 af 25)

Dyreavl

 

Tapirlignende "grise"

Blandt husdyrene var der dyr, som lignede små tapirer. De levede naturligt af rødder eller planter, men ligesom nutidens grise, var de ikke alt for renlige og spiste alt, hvad de kunne få fat i.

Katte, hunde og små "træk-kameler"

Store katteagtige dyr og hundens ulveagtige forfædre kunne man også møde i nærheden af menneskets boliger. De toltekiske vogne ser ud til at være blevet trukket af dyr, der minder om små kameler. Nutidens peruanske lamaer er uden tvivl deres efterkommere.

 

Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-39-Erik-Ansvang

 

Krydsning af dyrearter

Hele tiden blev der udført eksperimenter med at opdrætte og krydse forskellige dyrearter. Disse forsøg på bevidst at forme dyrekroppen fører til et temmelig overraskende og uhyre gådefuldt emne.

De padder og krybdyr, som fandtes i store mængder på den tid, nærmede sig slutningen på deres udviklingscyklus, og de var parate til at antage den mere avancerede fugle- og pattedyrsform. Disse former udgjorde det råmateriale, som var til rådighed for mennesket, for de var klar til at antage en hvilken som helst form.

Det var især med dyr i overgangsfasen, at der blev udført mange eksperimenter, og husdyr som hesten er et resultat af disse eksperimenter.

Dyr blev overladt til deres instinkter

Men dette samarbejde blev hurtigt afbrudt. Egoisme tog overhånd. I stedet for at arbejde loyalt mod et fælles mål under ledelse af den indviede konge, begyndte folk at udnytte hinanden. Dyr, som gradvis kunne have antaget stadig mere nyttige former, blev nu overladt til deres egne instinkter, og de begyndte at jage hinanden i stigende grad. Nogle var blevet oplært til at deltage i menneskets jagtekspeditioner, og på den måde blev de halvtamme kattelignende dyr, der er omtalt ovenfor, naturligt leoparders og jaguarers stamfædre.

Artikel-Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-Erik-Ansvang
Download-fil: ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED? - Erik Ansvang


Artikel-Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED?