Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-Erik-Ansvang

ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED? (10 af 25)


Har der eksisteret gamle civilisationer, som overgik vores nutidige? Er der indicier, der kan bekræfte teorien om Atlantis, eller er det hele bare fantasi?

ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED? (10 af 25)

4. RODRACE

DEN ATLANTISKE

 

Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-24-Erik-Ansvang

 

Atlantis udviklede menneskeheden sig gennem 4. rodrace og dens syv underracer under ledelse af en mester. Det var 4. rodraces racemanu: Chakshusa Manu. Følelserne var det store udviklingsområde for menneskeheden dengang, og magt og position i det atlantiske samfund var baseret på brugen af psykiske evner. Atlantiderne havde en utrolig hukommelse. Derfor betød oplevelser alt for dem. Kombinationen af oplevelser og evnen til at genkalde dem, var grundlaget for den atlantiske epokes intelligens. Atlantider tænkte derfor ikke selvstændigt, men var udelukkende i stand til at referere til det, de havde oplevet, kunne huske og kunne gentage.

 

"Man skal huske, at "åndelighed" dengang var af en helt anden art end det, der i nutiden går under dette navn … Der var ingen tanker – som man kender det i dag – i denne holdning, men kun en rækken ud efter det, man fornemmede som uopnåeligt, og det som man begærede. Det blev fremmet i befolkningen af Hierarkiet ved hjælp af gaver i form af opfindelser af forskellig art og ved at bruge den instinktive menneskemasse til at bygge store og smukke byer og fantastiske bygningsværker, hvoraf resterne endnu eksisterer. Det skete under kyndig ledelse af de indviede og mestrene, som brugte deres viden om stoffets og energiens natur til at skabe meget af det mennesker i dag famlende forsøger at opdage og muliggøre. Alt hvad den nutidige civilisationsproces har gjort muligt, og meget mere end det, der i dag går under navn af videnskabelige opfindelser, var kendt i det gamle Atlantis, men det var ikke udviklet af atlantiderne selv."

Alice A. Bailey: The Externalisation of the Hierarchy, p. 121-122

Artikel-Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-Erik-Ansvang
Download-fil: ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED? - Erik Ansvang


Artikel-Atlantis-fantasi-eller-virkelighed-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: ATLANTIS - FANTASI ELLER VIRKELIGHED?