Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MENNESKETS POTENTIALER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Menneskets-potentialer-Erik-Ansvang

MENNESKETS POTENTIALER (9 af 10)


Meditation er en teknik til at vende opmærksomheden fra den ydre verden ind i sindets dybder for at finde svar på livets store spørgsmål.

MENNESKETS POTENTIALER (9 af 10)

Alt er energi − energi følger tanken

 

Menneskets-potentialer-10-Erik-Ansvang

 

Meditation udvider opmærksomheden og åbenbarer efterhånden meningen med livet. Det er en systematisk metode, der blidt udvikler de kreative potentialer. Og ud af meditationens indre verden kan en ny, ydre verden blive født. Egentlig er det enkelt, for naturvidenskaben fortæller, at alt er energi, og åndsvidenskaben tilføjer, at energi følger tanken. Når alt er energi, og energi kan styres og kontrolleres ved hjælp af tanken, fornemmes det, at mennesket i sin tænkeevne har et redskab med potentielle muligheder, der overgår fatteevnen.

Tanker rejser som lyset og kan have enorm kraft, for tanker overfører energi og kan fremkalde det bedste og det værste i mennesket. Fokuseret energi har stor effekt. Fokuseret gruppeenergi har virkelig stor effekt. Derfor er der et indlysende behov for ansvarlig og klog styring af tanken gennem meditation.

Mennesket er bevidsthed

For at kunne tage ansvaret for tankerne, skal man først erkende, at man ikke er sine tanker. Det er mennesket, der tænker. Derfor må det være mennesket, der skaber tankerne – og derfor må tænkeren og tanken være adskilt. Selvom det er almindeligt i nutiden at identificere sig med disse egenskaber, så er man ikke sine tanker, sine følelser eller sin fysiske krop, som blot er et redskab til handling. De er ganske enkelt dele af den ydre personlighed. Hvad er man så? Man er sin sjæl. Og sjæl er blot et andet ord for bevidsthed. Det er bevidstheden, der rummer nøglen til livets inderste hemmelighed: At ethvert menneske er et udødeligt væsen, som er medskaber i livets tjeneste.

Artikel-Menneskets-potentialer-Erik-Ansvang
Download-fil: MENNESKETS POTENTIALER - Erik Ansvang


Artikel-Menneskets-potentialer-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: MENNESKETS POTENTIALER