Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MORD, MORDERE & DØDSSTRAF
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mord-Mordere-og-Dødsstraf-Erik-Ansvang

MORD, MORDERE & DØDSSTRAF (12 af 12)


Åndsvidenskaben forklarer, hvad det er, der gør mord til livets største misforståelse, og hvorfor dødsstraf er forkert.

MORD, MORDERE & DØDSSTRAF (12 af 12)

Frister viljesvage mennesker

 

Mord-Mordere-og-Dødsstraf-17-Erik-Ansvang

 

Et menneske, der er sluppet ud af sin fysiske krop efter en henrettelse, er til gengæld mere fri, vital og levende end da det var lukket inde i det begrænsede fysiske legeme. Mulighederne for at påvirke den fysiske verden er store. Samfundet begår derfor en forbrydelse, hver gang det tillader dødsstraf. Dødsstraf er ikke til nogen nytte, men til stor skade for samfundet. Hvis forbryderen virkelig er ondsindet, sætter henrettelsen personen i frihed, og man åbner dermed muligheden for at tilskynde viljesvage og indskrænkede personer til at begå forbrydelser. Mennesker, der har begået selvmord, prøver i øvrigt også ofte på at få andre viljesvage personer til at gøre det samme. Den berømte bro til Pasadena har krævet mange ofre, og mange, der er blevet reddet, påstår, at de var blevet lokket og fristet til det af ”indre stemmer” fra andre, som havde gjort det før dem.

Det er langt bedre at bruge livsvarigt fængsel i stedet for dødsstraf, for den tvungne disciplin i fængslerne er netop det, de uregerlige trænger til for at kunne ændre sig.

Afslutning

Åndsvidenskaben oplyser, at menneskeheden generelt betragtet befinder sig på pubertetsstadiet. De mange selvmord, de mange myrderier og den fortsatte brug af dødsstraf er tydelige tegn på menneskehedens umodenhed og uvidenhed. I Den Nye Tidsalder vil menneskeheden bevæge sig ind i den tidlige manddom, og her vil man opleve stigende ansvarlighed og dybere indsigt. De åndsvidenskabelige informationer om konsekvenserne for det indre menneske, vil blive almindelig anerkendt, og det vil derfor medføre en dramatisk ændring i antallet af selvmord og mord − og dødsstraf vil være utænkelig. Det vil gavne det enkelte menneske, menneskeheden og planeten.

 

Mord-Mordere-og-Dødsstraf-18-Erik-Ansvang

Artikel-Mord-Mordere-og-Dødsstraf-Erik-Ansvang
Download-fil: MORD, MORDERE & DØDSSTRAF - Erik Ansvang


Artikel-Mord-Mordere-og-Dødsstraf-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: MORD, MORDERE & DØDSSTRAF