Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MORD, MORDERE & DØDSSTRAF
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mord-Mordere-og-Dødsstraf-Erik-Ansvang

MORD, MORDERE & DØDSSTRAF (6 af 12)


Åndsvidenskaben forklarer, hvad det er, der gør mord til livets største misforståelse, og hvorfor dødsstraf er forkert.

MORD, MORDERE & DØDSSTRAF (6 af 12)

Trafikdrab

 

Mord-Mordere-og-Dødsstraf-08-Erik-Ansvang

 

Hvad så med trafikdrab? Hvert år dræbes flere hundrede mennesker i trafikken i Danmark, og det er relevant at spørge, om drab i forbindelse med trafikuheld udelukkende kan betragtes som uheld. Mesteren Koot Hoomi siger disse tankevækkende ord:

 

”Uheld sker under meget forskellige omstændigheder, og mennesker dræbes ikke kun tilfældigt, eller dør som følge af selvmord eller mord … Glem ikke at der ikke findes regler uden undtagelser, og vær altid parat til at lære noget nyt.”

The Mahatma Letters to A. P. Sinnett”, (Website)

 

Det er indlysende, at intet normalt menneske kører ud i trafikken motiveret af ønsket om at slå andre mennesker ihjel i en trafikulykke. Der findes eksempler på mennesker, der bevidst forsøger at slå sig selv ihjel ved at køre galt, og hvis det er tilfældet, er der naturligvis blot tale om, at personen bruger bilen som et redskab til selvmord. Men her er der tale om helt almindelige trafikuheld, hvor folk kører galt og dør af deres kvæstelser.

Karma og trafikuheld

Et trafikuheld med dødelig udgang kan være tilfældigt, men det er ofte en meningsfuld karmisk hændelse. Det medfører ikke, at de involverede parter altid har en direkte karmisk forbindelse. I trafikuheld, hvor den ene part kommer til skade, mens den anden slipper uskadt, er den sidste sandsynligvis blot brugt som redskab i afviklingen af den andens karma. Personen var simpelthen til stede på rette tid og sted. Hvis der ikke er karmiske relationer mellem ulykkens parter, vil ulykken kun skabe ubetydelige psykiske eftervirkninger hos den, der blev brugt som redskab. Men som Koot Hoomi sagde, så er uheld ikke altid udtryk for tilfældigheder. Mennesker, der er involveret i trafikdrab, har ofte et direkte karmisk ansvar for ulykken.

Artikel-Mord-Mordere-og-Dødsstraf-Erik-Ansvang
Download-fil: MORD, MORDERE & DØDSSTRAF - Erik Ansvang


Artikel-Mord-Mordere-og-Dødsstraf-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: MORD, MORDERE & DØDSSTRAF