Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HEALING & ØKONOMI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Healing-&-Økonomi-Simon-Marlow

HEALING & ØKONOMI (3 af 8)


Loven om udbud og efterspørgsel skal erstattes af loven om udbud og behov, hvis menneskehedens nuværende krise skal løses.

HEALING & ØKONOMI (3 af 8)

"Magnetisk teknik"

eller "udstrålingsteknik"

 

Healing-&-Økonomi-03-Simon-Marlow

 

Det er en almindeligt opfattelse, at en healer bruger sine hænder enten ved direkte berøring af patientens krop eller ved at holde hænderne i kort afstand fra kroppen. I Esoterisk Healing har Alice A. Bailey beskrevet healing med hænderne, men hun gør opmærksom på, at healeren desuden inde i sig selv må visualisere energitriangler, og dermed få energistrømmen til at cirkulere mellem sjælen, hjernen og hjertet i bestemte mønstre. Det afhænger af, om det er bedst at benytte en "magnetisk teknik" eller en "udstrålingsteknik".

Og Alice A. Bailey fortæller, at det er vigtigt, at healere kender deres egen stråleopbygning, for de teknikker, healeren skal bruge, varierer i forhold til healerens egen strålekvalitet og til strålekvaliteten på den patient, der er i behandling. Eksempelvis kan en healer på 3. stråle bruge medicin fremstillet af urter og mineraler, som har samme strålekvalitet som patienten. En healer på 5. stråle vil være en kompetent kirurg, og denne healer er bedst til at kurere ved hjælp af operation og brug af elektricitet. Helbredelsesmetoden for en person på 6. stråle vil være troens kraft og bønnens teknik osv. Men uanset hvilken teknik en healer benytter, vil arbejdet altid kræve et koncentreret, rent og klart tankesind, der er i stand til at styre og kontrollere energi. Og healeren skal altid være motiveret af kærlighed og et stærkt ønske om at arbejde i overensstemmelse med sjælens hensigt.

 

Healing-&-Økonomi-04-Simon-Marlow

Artikel-Healing-&-Økonomi-Simon-Marlow
Download-fil: HEALING & ØKONOMI - Simon Marlow


Artikel-Healing-&-Økonomi-Simon-Marlow
Læsefil med vendbare sider: HEALING & ØKONOMI