Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HEALING & ØKONOMI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Healing-&-Økonomi-Simon-Marlow

HEALING & ØKONOMI (5 af 8)


Loven om udbud og efterspørgsel skal erstattes af loven om udbud og behov, hvis menneskehedens nuværende krise skal løses.

HEALING & ØKONOMI (5 af 8)

Den rigtige holdning til penge

 

Når en form ikke reflekterer et åndeligt formål, vil de mennesker, der har kontakt til sjælens energi og vision, erkende, at der må gøres noget. Det er indlysende nødvendigt at udvikle en rigtig holdning til penge og at etablere rigtige økonomiske forhold på det personlige, gruppemæssige, nationale og internationale plan. Det er et aspekt af og et udtryk for rigtige menneskelige relationer.

 

Healing-&-Økonomi-06-Simon-Marlow

 

Måske er det nemmere at forstå penges funktion, hvis man tænker på den fysiske krop. En af de altafgørende faktorer for et godt helbred er den frie cirkulation af æterisk energi. Cirkulationen sker i de utallige millioner af kanaler eller nadier, som findes i æterlegemet. Når noget blokerer denne energistrøm, reagerer kroppen med sygdom. Det samme gælder, når følelsesmæssigt blændværk eller mentale illusioner får for meget energi, som ophobes i en del af kroppen, og andre dele derfor får for lidt energi. Processen medfører forstoppelse og betændelse et sted i kroppen og sygdom og energimangel andre steder i kroppen.

Healing-&-Økonomi-07-Simon-MarlowMenneskehedens legeme

Sammenligningen kan give en forståelse af, hvordan cirkulationen af energi i form af penge igennem hele menneskehedens legeme kan påvirke menneskehedens helbred på godt og ondt. På et planetarisk niveau er nadierne udtryk for forbindelserne mellem mennesker, mellem samfund, mellem nationer og grupper af nationer, og navnlig de økonomiske forhold mellem pengeinstitutter, realkreditinstitutioner, forsikringsselskaber, vekselerer, børsmæglere osv.

Artikel-Healing-&-Økonomi-Simon-Marlow
Download-fil: HEALING & ØKONOMI - Simon Marlow


Artikel-Healing-&-Økonomi-Simon-Marlow
Læsefil med vendbare sider: HEALING & ØKONOMI