Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

YUCATANBRODERSKABET
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Yucatanbroderskabet-Annie-Besant

YUCATANBRODERSKABET (5 af 7)


Yucatanbroderskabet var en usædvanlig gruppe, som fortsatte med at inkarnere i atlantiske legemer for at bevare atlantidernes esoteriske udviklingsmetoder.

YUCATANBRODERSKABET (5 af 7)

Spiritismens betydning

 

Yucatanbroderskabet-06-Annie-BesantSpiritismens virkelige og vigtige betydning skyldes, at den gav håndgribelige beviser på, at mennesket lever videre efter den fysiske død. Det gav mennesker som Sir William Crookes[1] (billedet tv.) mulighed for i sit laboratorium, og ved hjælp af omhyggelige naturvidenskabelige metoder, at føre afgørende beviser for, at der findes andre bevidsthedstilstande og livsformer end den fysiske. Man kan læse hans optegnelser og se hvilken utrolig videnskabelig skarpsindighed han lagde for dagen i sine undersøgelser, hvordan han opfandt en særlig form for lys, sådan at de materialiserede legemer ikke blev nedbrudt af almindeligt lys, hvordan han opfandt en metode til vejning af den materialiserede form osv.

Metoderne er senere blevet brugt af italienske og franske forskere, som oprindelig var materialistisk orienterede, men som derefter blev spiritistisk interesserede. De kalder sig ikke spiritister. De synes ikke om betegnelsen. Men de har offentliggjort deres rapporter i fuldt omfang. Det er forskere som Rochas og Richet i Frankrig, begge stærkt inspireret af åndsvidenskab. I Italien kan nævnes Lombroso, der præsterede en overraskende række beviser.

 

 

_________________________________

[1] Sir William Crookes (1832-1919) var britisk kemiker og fysiker ved Royal College of Chemistry, London. I 1870 besluttede han, at naturvidenskaben havde en pligt til at studere overnaturlige fænomener i forbindelse med spiritisme.

_________________________________

Artikel-Yucatanbroderskabet-Annie-Besant
Download-fil: YUCATANBRODERSKABET - Annie Besant


Artikel-Yucatanbroderskabet-Annie-Besant
Læsefil med vendbare sider: YUCATANBRODERSKABET