Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fuldmånemeditation-for-vidende

FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE (12 af 13)


En dybtgående beskrivelse af fuldmånemeditationens betydning og fuldmåneenergiernes indstrømning baseret på Alice A. Baileys forfatterskab.

FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE (12 af 13)

Fuldmånedagen

– dagen for bevarelse

 

Fuldmånemeditation-for-vidende-16

 

Fuldmånedagen – dvs. de 24 timer, der går forud for fuldmånetidspunktet – kaldes ”dagen for bevarelse og beskyttelse”. På selve fuldmånedagen[1] skal man modtage så meget af de udstrømmende energier, som man kan rumme, bevare og beskytte til de to dage efter fuldmåne. Men det er først under de tolv timer før det eksakte tidspunkt for fuldmåne, at nogle af mestrene kan kontaktes. Mestrene har afsat perioden til kontakt med de medlemmer af verdenstjenergruppen, som søger kontakt på tidspunktet. Djwhal Khul fortæller, at man bør afholde fuldmånemeditationen inden for de atten timer, der går forud for og inkluderer tidsrummet for det eksakte fuldmånetidspunkt.

Det er selvfølgelig ikke realistisk, at man kan få offentligheden til at møde op midt om natten, når fuldmånen er eksakt på et natligt tidspunkt. Det er op til de dedikerede grupper, der kan meditere på fuldmånetidspunktet, at udnytte den energi, der er til rådighed og at drage fordel af den krafthvirvel, der er udviklet tidligere under de offentlige meditationsmøder, og på den måde forene offentlighedens stærke krav om fred og lys med Hierarkiets bestræbelse.

En stilhedens dag

Fuldmånedagen er en stilhedens dag – først og fremmest en indre stilhed, der skal opretholdes midt i dagligdagens aktivitet. Det er vigtigt, at man ikke har specifikke forventninger til, hvad der kan modtages, men bevarer en fri og positiv holdning. Forventninger kan blokere for registreringen af indtryk. De grupper, der kan meditere på det nøjagtige fuldmånetidspunkt, skal naturligvis tilstræbe at gøre det. Meditationsgrupper eller andre humanistisk orienterede grupper kan med fordel mødes på fuldmånedagen eller tæt på den. Djwhal Khul skriver, at han …

 

Fuldmånemeditation-for-vidende-17

 

”– foreslog at gruppens medlemmer skulle mødes en hel eftermiddag omkring tiden for fuldmåne hver måned og i rolig og uforstyrret ånd. Mesteren ønskede, at de skulle tilbringe hele eftermiddagen i samtale, gensidig forståelse, diskussion om gruppeproblemer, hvis de påvirkede gruppemeditationen, og – frem for alt – gøre et forsøg på (via dyb forenet meditation og udveksling af viden) at komme nærmere til Hierarkiet. Det ville hjælpe dem til at arbejde sammen som en gruppe for at hjælpe verden og at gøre det sammen”.

Alice A. Bailey: The Externalisation of the Hierarchy, p. 521

 

 

Fuldmånemeditation-for-vidende-18

 

 

_________________________________

[1] Meditationsomrids til meditation ved fuldmåne: MEDITATION-VED-FULDMÅNE - OMRIDS

_________________________________

Artikel-Fuldmånemeditation-for-vidende
Download-fil: FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE - Kenneth Sørensen


Artikel-Fuldmånemeditation-for-vidende
Læsefil med vendbare sider: FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE