Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fuldmånemeditation-for-vidende

FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE (6 af 13)


En dybtgående beskrivelse af fuldmånemeditationens betydning og fuldmåneenergiernes indstrømning baseret på Alice A. Baileys forfatterskab.

FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE (6 af 13)

Telepatisk kontakt til Hierarkiet

 

Fuldmånemeditation-for-vidende-08

 

Fuldmånemeditationsgrupperne kontakter de åndelige skabninger, som på de indre planer arbejder for menneskehedens udvikling. Fra esoteriske kilder (Djwhal Khul) siges det, at det er som om en ”dør” til de guddommelige planer åbnes ved fuldmåne – en ”dør”, som normalt er lukket. Gennem ”døren” kan der skabes en telepatisk kontakt mellem menneskeheden og Hierarkiet – Jordens indre verdensstyrelse. Verdensstyrelsen er kendt under mange navne, men i åndsvidenskaben kaldes den bl.a. Det Store Hvide Broderskab, Visdommens mestre, det overmenneskelige rige og Hierarkiet.

Hierarkiet består af oplyste mestre. Det er mennesker, der er nået så langt på udviklingsvejen, at de ikke har mere at lære i fysisk tilværelse. I stedet arbejder de på at løfte menneskehedens bevidsthedsniveau, så rigtige menneskelige relationer kan blive etableret på Jorden.

Kontakten til Hierarkiet kan forklares ved en analogi. På det personlige plan forsøger mennesket at skabe kontakt mellem sin personlighed og sin sjæl ved hjælp af meditation. Tilnærmelsen mellem det højere og lavere sker tilsvarende på globalt plan, forstået som menneskehedens tilnærmelse til dens højere selv, som er Hierarkiet.

Hierarkiet formidler bl.a. indstrømningen af de astrologiske energier til menneskeheden og er beskæftiget med at udsende de inspirationer og tankestrømme, der kan få menneskeheden til at reagere på den planetariske hensigt eller det, der kaldes den guddommelige plan, som iflg. Hierarkiet, skal realiseres. Tiden omkring fuldmåne er derfor et tidspunkt, hvor de evolutionære idéer er talrige, og hvor mulighederne er optimale for at modtage dem. Naturvidenskabelige studier bekræfter i øvrigt, at telepatisk modtagelighed forøges ved fuldmåne.

Artikel-Fuldmånemeditation-for-vidende
Download-fil: FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE - Kenneth Sørensen


Artikel-Fuldmånemeditation-for-vidende
Læsefil med vendbare sider: FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE