Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fuldmånemeditation-for-vidende

FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE (10 af 13)


En dybtgående beskrivelse af fuldmånemeditationens betydning og fuldmåneenergiernes indstrømning baseret på Alice A. Baileys forfatterskab.

FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE (10 af 13)

Et gruppearbejde

 

Fuldmånemeditation-for-vidende-14

 

Det er som gruppe, at Hierarkiet forsøger at komme i kontakt med menneskeheden. Derfor må menneskeheden forene sig som gruppe ved fuldmåne, for det er kun som en gruppe af sjæle, at det er muligt at skabe det spændingsfelt, der kræves for at modtage de astrologiske og hierarkiske energier. Det er den fælles anstrengelse, der løfter den enkelte deltager langt højere end det ellers ville være muligt. Gruppen skaber et fælles mentalt brændpunkt, der kan sammenlignes med et laserlys:

”Bøn, gudsdyrkelse, meditation og de mange verdensreligioners ritualer har alle udviklet menneskets tankesind til et punkt, hvor det nu er i stand til at fokusere som en laserstråle, der kan trænge direkte igennem til det guddommelige tankesind.

Ordet ”laser” betyder reelt ”forstærket lys ved stimuleret udstråling”. Og henleder den tekniske definition ikke opmærksomheden på den kendte floskel ”to tankesind er bedre end ét”? Ligesom med mange andre udslidte og banale sætninger vil det være interessant at se nærmere på sætningen. For tankesindets mentale funktion kan forstærkes, ligesom lyset kan forstærkes, ved en synkroniseret kontakt. En synkroniseret kontakt eller teknik kan antage mange former. For eksempel kan den manifesteres ved en forening af mål og hensigt, som f.eks. hensigten med at påkalde guddommelig vejledning.

I gruppemeditation kan mange tankesind fokuseres og koncentreres på én gang. Gruppefusionen på mentalplanet kan sammenlignes med lyspartiklers (fotoners) reaktion i en laserstråle. Laserlys er angiveligt kohærent. Hver foton har samme bølgelængde eller farve, og har samme hastighed som naboerne. Fotonets kohærens giver lysstrålen øget styrke. Tilsvarende samles mennesker i gruppemeditation på bestemte tidspunkter for at fokusere på åndelige principper for at påkalde inspiration og idéer, som er nødvendige for at oplyse menneskehedens vej”.

World Goodwill nyhedsbrev[1]

 

Det er et gruppearbejde, der er i overensstemmelse med den nye praksis, der vil gøre sig gældende i Den Nye Tidsalder – Vandbærerens tidsalder. I Den Nye Tidsalder vil præsterne forsvinde som fokuspunkt for åndelighed, og den passive menighed vil blive afløst af et ligestillet aktivt fællesskab, der, i kraft af viden om tankens kraft, vil være fælles om at skabe de ønskede virkninger (f.eks. verdensfred) gennem meditationsarbejdet.

Hierarkiet kommunikerer altid via grupper af sjæle, og de astrologiske og hierarkiske indtryk når altid mennesket gennem sjælen, for sjælen på sit eget plan er altid gruppebevidst. Uanset hvor isoleret man kan føle sig i sit liv, er man altid en del af en gruppe på de indre planer. Det er vigtigt at huske.

Det er vigtigt at beskytte sig mod overstimulering under fuldmånemeditationerne – specielt Wesak-ceremonien i maj er meget kraftfuld. Der er imidlertid ingen grund til bekymring. Hvis man arbejder som gruppe og afslutter meditationen med at udsende de energier, der er modtaget til humanitære formål, er der normalt ingen fare for sunde og raske mennesker. Men er man psykisk syg eller ustabil, kan det ikke anbefales, at man deltager i fuldmånemeditationerne. Energierne kan skabe yderligere psykiske spændinger, fordi energiniveauet kan være forholdsvis højt.

 

 

_________________________________

[1] Læs mere om World Goodwill hos Lucis Trustwww.lucistrust.org

_________________________________

Artikel-Fuldmånemeditation-for-vidende
Download-fil: FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE - Kenneth Sørensen


Artikel-Fuldmånemeditation-for-vidende
Læsefil med vendbare sider: FULDMÅNEMEDITATION - FOR VIDENDE