Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅRETS INDRE REJSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen

ÅRETS INDRE REJSE (2 af 48)


Solens passage gennem de 12 astrologiske tegn skaber 12 typer af energier, der er stærkest ved fuldmåne, men tilgængelige hele måneden. Dem kan man udnytte.

ÅRETS INDRE REJSE (2 af 48)

De syv stråler og de

astrologiske kvaliteter

 

Årets-indre-rejse-03-Kenneth-Sørensen

 

Under gennemgangen af de enkelte stjernetegn nævnes de primære kvaliteter, som den pågældende måned bringer med sig. Men fordi videnskaben om de syv stråler er relativt ny, opstår der nogle gange usikkerhed, når man skal forbinde de kendte kvaliteter, som astrologien tilskriver de forskellige planeter og stjernetegn, med den esoteriske psykologis syv stråler. For at anskueliggøre problemet, forbindes Venus på den ene side med kvaliteten kærlighed, og det understøttes af Djwhal Khul. Djwhal Khul kalder kvaliteten for henholdsvis ”ren kærlighed-visdom”, ”intelligent kærlighed” og ”broderskab”. Den klassiske astrologi er helt enig i, at det er kvaliteter, der er forbundet med Venus. På den anden side fortæller Djwhal Khul, at Venus transmitterer 5. stråle, som forbindes med logisk, konkret videnskab og med kvaliteter som retfærdighed (uden nåde), sund fornuft, skarpt intellekt og med svagheder som snæversynethed og manglende medfølelse.

De førstnævnte egenskaber nævnes slet ikke, når 5. stråle beskrives – heller ikke af anerkendte stråleforskere som Michael Robbins, der i sit værk om de syv stråler − Tapestry of the Gods − giver en udførlig beskrivelse af alle strålerne. De samme uklarheder gør sig gældende, når man sammenligner strålernes psykologiske kvaliteter med mange andre planeter og stjernetegn. Det er grunden til, at der i det følgende fokuseres på de kendte påvirkninger og kvaliteter, som strømmer til menneskeheden i løbet af årets 12 måneder. Om de kan forbindes med strålernes aktivitet, vil det være op til fremtidens esoteriske psykologer og astrologer at afklare.

Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ÅRETS INDRE REJSE - Kenneth Sørensen


Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: ÅRETS INDRE REJSE