Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅRETS INDRE REJSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen

ÅRETS INDRE REJSE (11 af 48)


Solens passage gennem de 12 astrologiske tegn skaber 12 typer af energier, der er stærkest ved fuldmåne, men tilgængelige hele måneden. Dem kan man udnytte.

ÅRETS INDRE REJSE (11 af 48)

Venner på rejsen

 

Årets-indre-rejse-15-Kenneth-SørensenDet er vigtigt også at betragte det modstående tegn – Skytten – med dets målrettede og fokuserede energier. I modsat fald er der stor forvirring og splittelse imellem de mange muligheder, som Merkur (billedet th.) – ”gudernes sendebud” – eller tanken præsenterer. I Tvillingernes tegn oplever man skabelsens mangfoldighed i alle dens aspekter, og derfor er der ofte stor rastløshed og omskiftelighed i tegnet. Det kommer til udtryk ved, at Tvillingen har masser af idéer og projekter, men som regel er der næsten ingen praktisk gennemslagskraft, før Skyttens kvaliteter begynder at slå igennem, for det giver Tvillingen den målrettethed, der er behov for.

Hvis man ikke har del i Skyttens søgen og glødende tro på, at livet har et formål og en mening, bliver livet fyldt med overfladiske adspredelser, der forspilder muligheden for åndelig koncentration. Energi følger tanken. Når man fokuserer opmærksomheden på et bestemt område, øges energien og dermed væksten. Når de to stjernetegns energier fusionerer i bevidstheden, finder man ud af, at rigtige menneskelige relationer er det netværk, der åbner døren til større tjenestekapacitet. Ingen når indvielsens port alene.

Månedens meditationstema lyder sådan:

”At væve et netværk af samarbejdsforbindelser

giver venskab på den lange rejse”.

 

Man vil også opdage, at de nye eller forbedrede forbindelser, man skaber i Tvillingernes måned, kan kulminere i nye erkendelser og åndelige gennembrud i Skyttens måned.

Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ÅRETS INDRE REJSE - Kenneth Sørensen


Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: ÅRETS INDRE REJSE