Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅRETS INDRE REJSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen

ÅRETS INDRE REJSE (14 af 48)


Solens passage gennem de 12 astrologiske tegn skaber 12 typer af energier, der er stærkest ved fuldmåne, men tilgængelige hele måneden. Dem kan man udnytte.

ÅRETS INDRE REJSE (14 af 48)

KREBSENS TEGN

 

Årets-indre-rejse-20-Kenneth-Sørensen

 

Iflg. Djwhal Khul er Krebsens tegn den brede port, som leder sjælene ind i inkarnation, og det modstående tegn – Stenbukken − er tegnet, der fører ud af inkarnation via indvielse.

Krebsens har pga. sine to herskere − Månen og Neptun − med massebevidsthed at gøre. Massebevidsthed eller instinktiv bevidsthed er en indflydelse, som alle sjæle underlægges, når mennesket inkarnerer. I barndommen gennemlever alle den instinktive fase, hvor man er prisgivet forældrenes og omgivelsernes påvirkninger. Krebsens energier repræsenterer erfaringerne i den tidlige opvækst, indtil man modnes og vælger at frigøre sig fra massebevidstheden for at træde ind i en selvbevidst livsform. Krebsen som porten til inkarnation skal forstås i det lys.

Det er imidlertid også i Krebsens tegn, at de første spirer til selvbevidsthed bryder frem, og det medfører en langvarig konflikt mellem behovet for tryghed (Månen) og behovet for selvstændighed (Stenbukken/Saturn). Krebsen er et konflikttegn, fordi den eksoteriske hersker – Månen − transmitterer 4. stråle for harmoni gennem konflikt og aktiverer bevidsthedsudviklingen fra instinkt til intellekt. Krebsen og Stenbukken kaldes for ”individuationsaksen”, fordi den stimulerer udviklingen fra det instinktive og afhængige menneske til stadiet for den intelligente personlighed, der kulminerer og indfrier sine ambitioner. Men polariteten udvikler også balancegangen mellem familiehensyn, der er den første træning i gruppehensyn, og det selvstændige (egoistiske) menneskes personlige behov for selvrealisering. På det kollektive plan symboliserer aksen ubevidste menneskers forenede påkaldelse af lys og kærlighed fra de indviede. Set i det lys bliver månedens meditationstema forståelig.

Månedens meditationstema lyder sådan:

”Massernes påkaldelse af lys

forpligter de indviede til at svare”.

Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ÅRETS INDRE REJSE - Kenneth Sørensen


Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: ÅRETS INDRE REJSE