Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅRETS INDRE REJSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen

ÅRETS INDRE REJSE (15 af 48)


Solens passage gennem de 12 astrologiske tegn skaber 12 typer af energier, der er stærkest ved fuldmåne, men tilgængelige hele måneden. Dem kan man udnytte.

ÅRETS INDRE REJSE (15 af 48)

Kontakt med massebevidsthed

 

I Krebsens måned forstærkes tilknytningen til massebevidstheden, og man påvirkes derfor lettere af den offentlige mening. Der er ingen som Krebsen, der er i kontakt med de underliggende subtile strømninger i det kollektive følelsesliv. Det kan opleves som både en gave og en forbandelse. Det er en gave for det selvbevidste og åndeligt stræbende menneske, fordi vedkommende får mulighed for at kommunikere i et sprog, der kan tale til og løfte mange. Det er et menneske, som ved hjælp af energierne fra 6. stråle via den esoteriske hersker Neptun kan kommunikere i kollektive billeder, der skaber fornyet åndelig stræben hos tusindvis af gennemsnitsmennesker. Ikke i form af religiøs vækkelse, men i form af en ny instinktiv forståelse af f.eks. kærlighedens natur − især gennem musik og film.

Filmindustrien (styret af Neptun) er en af nutidens vigtigste undervisningsmetoder, fordi massepåvirkningen er så omfattende, og den formår at aktivere både de smukkeste og de mest uskønne sider i mennesket. Der ligger et stort og vigtigt arbejde i at få filmindustrien til at fokusere på menneskehedens åndelige potentiale i stedet for på den omfattende fokusering på krig, vold, brutalitet, sex og materielt begær. Richard Attenboroughs film om Gandhi er et eksempel på en positiv film. Steven Spielberg har Krebsen på ascendanten, og han er én blandt mange filmskabende kunstnere, der har Krebsens indflydelse markant i horoskopet. Kontakten til massebevidstheden er en forbandelse i den forstand, at den kan skabe frygt for at træde uden for de accepterede normer, som man er følelsesmæssigt knyttet til.

 

Årets-indre-rejse-21-Kenneth-Sørensen

 

Moder og beskytter

Månen er et symbol på ”formens moder”, der repræsenterer den fysiske-, følelsesmæssige- og instinktive tankeverden. Det er verdener, der skjuler den iboende sjæl, og i begyndelsen gør de mennesket blindt for sit guddommelige ophav. Men positivt set yder formen beskyttelse for det nye liv, som er på vej ind i inkarnation. Uanset om det er mennesker eller nye organisationer, der kommer til verden, kræver de omsorg og beskyttelse, og det er kvaliteter, der er stærkt tilstede i Krebsens tegn. I Krebsen fødes den idé i det fysiske, som blev undfanget i Vædderen, modnet i Tyren og kommunikeret i Tvillingernes tegn.

Krebsens tegn transmitterer 3. og 7. stråle, som begge medfører høj aktivitet i formens verden. Det er kvaliteter, der gør gennemsnitsmennesket stærkt materialistisk, mens det fremskredne menneske bruger de samme kvaliteter til at manifestere Den Guddommelige Plan. Krebsen giver store muligheder for at arbejde med handel og økonomi.

Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ÅRETS INDRE REJSE - Kenneth Sørensen


Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: ÅRETS INDRE REJSE