Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅRETS INDRE REJSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen

ÅRETS INDRE REJSE (17 af 48)


Solens passage gennem de 12 astrologiske tegn skaber 12 typer af energier, der er stærkest ved fuldmåne, men tilgængelige hele måneden. Dem kan man udnytte.

ÅRETS INDRE REJSE (17 af 48)

LØVENS TEGN

 

Årets-indre-rejse-25-Kenneth-Sørensen

 

I Krebsen spirer den første individualitet frem i form af en begyndende løsrivelse fra familiebåndene og massebevidstheden. Kvaliteterne fra Løvens tegn fører bevidsthedsudviklingen et skridt videre til etableringen af den selvbevidste personlighed. Man skal først kende sig selv som personlighed, før man kan erkende sin sjæl og sjælen i andre mennesker. Men det er ikke alle, der skaber opmærksomhed om sig selv, som er selvbevidste i ordets egentlige forstand. Selvbevidsthed er karakteriseret ved evnen til at leve efter en bevidst målsætning − en selvtilrettelagt livsplan. Det er et tegn på, at mennesket ikke er styret af sine følelsesmæssige svingninger alene, men desuden har en mental fokusering.

Løvens tegn transmitterer 1. stråle for vilje og kraft og 5. stråle for konkret tænkning. I værste fald gør strålekombinationen Løven til en intelligent diktator og i bedste fald til en oplyst leder. ”Hvem er jeg?” − lyder brølet fra Løven, og med spørgsmålet begynder den lange vej mod oplysning. Alle bør stille sig selv det samme spørgsmål i Løvens måned. To meget markante indflydelser gør sig gældende i Løvens tegn. Det er viljen til at oplyse (5. stråle), der giver løvemennesket en uimodståelig trang til selverkendelse, og desuden er det viljen til at herske (1. stråle) − først over sig selv, og det resulterer i personlighedens integration, og senere udvikles evnen til at lede og bestemme over større eller mindre grupper. Udviklingen af en magtfuld personlighed er dog kun første trin i bevidsthedsudviklingen.

Senere toner den egoistiske personlighed bort i sjælens lys, og nu begynder kvaliteterne fra det modstående tegn – Vandbæreren − at gøre sig gældende. Vandbærerens gruppebevidsthed afløser Løvens jeg-bevidsthed. Gruppebevidsthed er ikke det samme som Krebsens flok- eller massebevidsthed. Gruppebevidsthed er den klare erkendelse af den indre sjælsgruppes sammensætning og mål. Det er den frivillige tilsidesættelse af personlige mål for at deltage i gruppens bestræbelser på at føre Den Guddommelige Plan ud i livet.

Månedens meditationstema lyder sådan:

”Integrerede personligheder integrerer verden”.

Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ÅRETS INDRE REJSE - Kenneth Sørensen


Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: ÅRETS INDRE REJSE