Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅRETS INDRE REJSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen

ÅRETS INDRE REJSE (21 af 48)


Solens passage gennem de 12 astrologiske tegn skaber 12 typer af energier, der er stærkest ved fuldmåne, men tilgængelige hele måneden. Dem kan man udnytte.

ÅRETS INDRE REJSE (21 af 48)

JOMFRUENS TEGN

 

Årets-indre-rejse-30-Kenneth-Sørensen

 

Temaet i Løvens tegn var udvikling af en stærk, integreret personlighed. I Jomfruens måned sættes der fokus på det, som personligheden skjuler − den indre Kristusbevidsthed − og på en omfattende renselsesproces, der frigør kærligheden i mennesket.

Jomfruens tegn er symbol på ”Moder jord” og på Jordens evolutionære mål − at åbenbare Kristusbevidstheden i det fysiske. Det grundprincip, der klarest udtrykker Jomfruens mål, er ordene: ”Kristus i jer, herlighedens håb”.[1]

I den vestlige verden er Jomfru Maria symbol på den guddommelige moder, og hun er tæt forbundet med Jomfruens energier. Hun fuldførte det, som er alles opgave − at manifestere den indre Kristus i det fysiske. Alle skal optræde, som om de er vordende mødre, der er svangre med Kristusbevidstheden.

Jomfruen er et jordtegn, og derfor fokuseres opmærksomheden på fysiske forhold herunder det fysiske legeme. Energierne fra sjælen er så subtile, at man er nødt til at rense sit fysiske legeme, hvis det skal fungere som et tempel, der gør det muligt for sjælen at manifestere sig. Det fysiske legeme er i esoterisk forstand et tempel eller et redskab, som kan bruges af sjælen til at distribuere kraft og kærlighed til den fysiske verden. Derfor er det nødvendigt at rense og forædle sig. I Jomfruens måned er tiden inde til at se de daglige vaner efter i sømmene. Er kosten rigtig? Er søvnen tilstrækkelig? Er motionen tilfredsstillende? Er der afhængighed af stimulanser?

Er der problemer med dårlige vaner, er Jomfruens måned et godt tidspunkt til at ændre dem. Hvad nytter det, at man har en masse gode idéer, som ikke kan realiseres, fordi kroppens vitalitet er svækket? Overskuddet til at ændre de negative mønstre og udføre tjenestearbejde for menneskeheden kommer i kraft af en sund og regelmæssig levevis, og derfor er forædling nødvendig.

Jomfruens tegn er et særdeles feminint tegn, der transmitterer de ”bløde” energier – dvs. 2. og 6. stråle. Kærligheden og hengivenheden er stærk i Jomfruens tegn, og det kommer til udtryk i ønsket om at tjene noget større og stille sig selv til rådighed. Processen er smukt symboliseret af den gravide kvinde, der stiller sit fysiske legeme til rådighed, for at en sjæl kan inkarnere.

Månedens meditationstema er:

”Forædling af den indre gudsbevidsthed

og form skaber en verdensfrelser”.

 

 

 

_________________________________

[1] Kolossenserbrevet, 1,27

_________________________________

Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ÅRETS INDRE REJSE - Kenneth Sørensen


Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: ÅRETS INDRE REJSE