Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅRETS INDRE REJSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen

ÅRETS INDRE REJSE (22 af 48)


Solens passage gennem de 12 astrologiske tegn skaber 12 typer af energier, der er stærkest ved fuldmåne, men tilgængelige hele måneden. Dem kan man udnytte.

ÅRETS INDRE REJSE (22 af 48)

Formens hemmeligheder afdækkes

 

Årets-indre-rejse-31-Kenneth-Sørensen

 

Jomfruen er et konflikttegn. Det kommer tydeligt til udtryk gennem de to herskere − Merkur og Månen − der begge transmitterer 4. stråle for harmoni gennem konflikt. Merkur er − afhængigt af bevidsthedsniveauet − symbol på det kritiske intellekt, der søger oplysninger om den ydre verden, eller som på et senere stadie er den, der bringer lys til personligheden fra sjælens verden.

I Jomfruens tegn bliver Merkur-tankesindet stærkt optaget af at forstå formen, og hvad der er årsager og virkninger, når f.eks. menneskets organisme rammes af sygdom. Et tydeligt eksempel er den naturvidenskabelige forskning, der er præget af Merkurs og Venus’ energier. Merkur repræsenterer det analyserende og kritiske tankesind, der splitter formen ad i sine enkeltdele, mens Venus repræsenterer tankesindet i dets integrerende og samlende aspekt, der søger årsagssammenhængene ved at relatere de enkelte dele til helheden. Interessen efter at forstå alle formens enkelte dele, har bragt Vestens lægevidenskab (der er forbundet med Jomfruen) frem til det høje naturvidenskabelige, specialiserede og teknologiske niveau, men samtidig har den afskåret sig fra den dybere psykiske og åndelige dimension (Fiskenes tegn), som kroppen er en integreret del af.

Jomfruens intense fokusering på den materielle side af tilværelsen vil i lang tid skjule virkeligheden, indtil den bryder gennem stoffets slør. Først opdager den stoffets lys, som kvantefysikken har gjort det. De naturvidenskabelige forskeres bestræbelser er i virkeligheden båret af en stor hengivenhed og kærlighed til sandheden, for de stræber efter at fravriste naturen sine hemmeligheder. Forskerne ved intuitivt, at formen skjuler Kristusbevidstheden. Når naturvidenskaben forbinder Jomfruens kvaliteter med det modstående tegn − Fiskenes enhedsbevidsthed − vil sandheden blive åbenbaret. Man vil erkende, at stof er ånd i sit laveste aspekt og ånd er stof i sit højeste.

Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ÅRETS INDRE REJSE - Kenneth Sørensen


Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: ÅRETS INDRE REJSE