Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅRETS INDRE REJSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen

ÅRETS INDRE REJSE (29 af 48)


Solens passage gennem de 12 astrologiske tegn skaber 12 typer af energier, der er stærkest ved fuldmåne, men tilgængelige hele måneden. Dem kan man udnytte.

ÅRETS INDRE REJSE (29 af 48)

Kampen mod Tærsklens vogter

 

Årets-indre-rejse-41-Kenneth-Sørensen

 

I Skorpionen kommer alle menneskets samlede og nedarvede forestillinger op fra dybet for at blive tilintetgjort. Begærene, som man har skabt gennem utallige inkarnationer, kaldes samlet for ”Tærskelvogteren”. Tærskelvogteren er det nåleøje, man skal passere for at få adgang til sjælens bevidsthedsområder − eller sagt på en anden måde − ingen kommer ind i Himmerige (som er en bevidsthedstilstand) uden at have vundet kampen over sit lavere selv.

Pluto og Mars er de eksoteriske herskere i Skorpionen, og i Skorpionens måned påvirker de personligheden på følgende måder: Pluto fører destruktionens energi ind i bevidstheden, og det kan medføre, at man skånselsløst kaster sig over andres svagheder. Der er ingen, der som Skorpionen kan få øje på det værste i medmennesket. Med mistroens øje analyseres og iagttages omgivelserne, og de forventede dårlige motiver afdækkes.

Pluto afslører de skjulte lidenskaber, så man kan komme i kontakt med Tærskelvogteren. Men energien fra Mars (brændende hengivenhed) fører kampen ud på det ydre plan, så man bevidstløst kaster sig over mørket i andre og forsøger at bekæmpe det, man ofte selv er udtryk for. Fænomenet kaldes også ”projektion”. Derfor er der en overhængende fare for, at man fokuserer på splinten i andres øjne og glemmer bjælken i sit eget.

Det eksoteriske motto lyder derfor:

”Og ordet lød: Lad maya[1] stå i flor

og lad vildfarelse herske”.

 

 

 

_________________________________

[1] Maya betyder identifikation med det ydre − dvs. identifikation med menneskets legemer (mentallegemet, astrallegemet og det fysisk-æteriske legeme) i stedet for med det, mennesket i virkeligheden er – sjælen.

_________________________________

Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ÅRETS INDRE REJSE - Kenneth Sørensen


Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: ÅRETS INDRE REJSE