Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅRETS INDRE REJSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen

ÅRETS INDRE REJSE (32 af 48)


Solens passage gennem de 12 astrologiske tegn skaber 12 typer af energier, der er stærkest ved fuldmåne, men tilgængelige hele måneden. Dem kan man udnytte.

ÅRETS INDRE REJSE (32 af 48)

SKYTTENS TEGN

 

Årets-indre-rejse-47-Kenneth-Sørensen

 

Efter prøverne i Skorpionens dale står den rensede personlighed nu frem i Skyttens tegn. Derfor kaldes fasen også for ”disciplens erfaringer på sletterne”. Hver gang et menneske kommer under indflydelsen fra Skytten, er det med det mål for øje, at vende sig mod et nyt og højere mål og følge det med målrettet fokus − uanset om målet er egoistisk eller uselvisk.

Grundtonen i Skytten er retning − den hurtige fremgang mod målet – ud over stepperne mod bjerget og erfaringerne i Stenbukken. I Skorpionen rensede mennesket følelseslivet ved at bruge det oplyste tankesind. I Skyttens tegn rækker intellektet ikke længere som erkendelsesgrundlag. I stedet træder en ny funktion i kraft og gennemtrænger tankesindet – intuitionens lys.

Intuition eller visionær tænkning er det mulige mål i Skyttens måned, og det viser sig som evnen til at se en vision − et fjerntliggende men realistisk mål, som personligheden kan styre direkte imod. Det er evnen til klart at se, hvor man vil hen, og via den projicerende kraft, drives tanker, følelser og krop i samme retning.

Det store problem for alle på discipelskabets vej er at få personligheden til at stræbe målrettet mod det, der er sjælens mål. Ofte oplever man, at det man ønsker at gøre, det gør man ikke, og det man ikke ønsker at gøre, det gør man. Men energierne fra Skytten rummer løsningen på problemet, for de muliggør personlighedens beherskelse via målrettet fokusering. Den intensive mentale fokusering mod et mål tvinger intellektets, følelsernes og kroppens energier ind i en fast rytme, som eliminerer den ellers konstante aktivitet i alle retninger. Uanset om det er den professionelle idrætsudøvers eller disciplens målrettede fokusering på sit mål, så opnår de en disciplinering og et fokus, som garanterer, at de når de mål, der ligger inden for det muliges rækkevidde.

Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ÅRETS INDRE REJSE - Kenneth Sørensen


Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: ÅRETS INDRE REJSE