Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅRETS INDRE REJSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen

ÅRETS INDRE REJSE (35 af 48)


Solens passage gennem de 12 astrologiske tegn skaber 12 typer af energier, der er stærkest ved fuldmåne, men tilgængelige hele måneden. Dem kan man udnytte.

ÅRETS INDRE REJSE (35 af 48)

Stilhedens tegn

 

Årets-indre-rejse-50-Kenneth-SørensenSkytten og Vægten er beslægtede, for begge stjernetegn har med balance at gøre. I Vægten var målet at opnå den perfekte indre ligevægt, hvor man i stilhed kan overveje og skelne før et valg træffes. I Skytten er målsætningen, at man går den knivskarpe vej mod aspirationens mål uden at lade sig aflede af det glamourøse liv. Aspiration, målbevidst stræben og glæde er Skyttens kendetegn.

Skytten er den fødte lærer. Den kompetente lærer kender betydningen af tavshed og ved, at ord er det skabende princips fremmeste redskab, og derfor er Skytten også kendt som ”tavshedens tegn”. Ord er energi, som kan bære kærlighedens frugt eller hadets forblændelse. Ord kan få det bedste eller det værste frem i medmennesket. I Skyttens periode skal man vælge sine ord med omtanke, for ordene skaber virkninger i de umiddelbare omgivelser − uanset om man vil det eller ej. Hvis man vejer tanker og ord på omtankens vægt og praktiserer harmløshed i alt, hvad man gør, så bærer man skytteenergien i hjertet og inspirerer andre til at gøre det samme.

Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ÅRETS INDRE REJSE - Kenneth Sørensen


Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: ÅRETS INDRE REJSE