Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅRETS INDRE REJSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen

ÅRETS INDRE REJSE (37 af 48)


Solens passage gennem de 12 astrologiske tegn skaber 12 typer af energier, der er stærkest ved fuldmåne, men tilgængelige hele måneden. Dem kan man udnytte.

ÅRETS INDRE REJSE (37 af 48)

STENBUKKENS TEGN

 

Årets-indre-rejse-53-Kenneth-Sørensen

 

I Skyttens tegn blev intuitionens pil sendt ud, og man modtog inspirationen og visionen om ”det forjættede land” – sjælens rige. Nu står man ved bjergets fod i Stenbukkens tegn. Stenbukkens tegn er et jordtegn. Derfor melder den konkrete virkelighed sig. Lektien i Stenbukken er, at man skal være forsigtig med, hvad man drømmer om i Skytten, for på et tidspunkt får man muligheden for at realisere drømmen − hvis man ønsker at betale prisen. Stenbukkens kvaliteter fører til enhver kulminationsoplevelse − både i det materialistiske menneskes karriereforløb og i det åndeligt stræbende menneskes indvielsesproces.

Fem gange går man gennem Stenbukkens port. Det er symbolet på de fem indvielser. Og fem gange bliver man stillet over for særlige opgaver, som skal løses, før man får adgang til det nye bevidsthedsområde. I praksis er der et samspil mellem flere forskellige stjernetegns energier i indvielsesprocesserne, men forenklet kan man sige, at det er Skorpionens energier, der tester følelseslivet, mens kvaliteterne fra Stenbukken tester mennesket på det fysiske plan – som individ og som nation.

Det er den guddommelige vilje at udtrykke kærlighed på det fysiske plan, og det er menneskehedens opgave at realisere viljen ved hjælp af lovgivning – både nationalt og internationalt. Menneskeheden skal etablere de samfundsstrukturer, der i praksis fører til rigtige menneskelige relationer. Den fysiske manifestation af rigtige menneskelige relationer muliggøres i særlig grad ved hjælp af 1. stråle (magten til forandring), 3. stråle (den intelligente tilpasning af samfundsstrukturerne) og 7. stråle (lovgivning). Det er kvaliteter, der netop transmitteres via Stenbukkens tegn.

På det individuelle plan skal enhver, der ønsker at nå toppen, intelligent tilpasse sig (3. stråle) den fysiske verdens krav. Kravet i Stenbukkens tegn er, at man er i stand til at omsætte den indre bevidsthed – visionen − til praktisk handling, og udover kærlighed kræver det motiverende kraft, intelligent aktivitet og sans for organisation, penge og forretningsvirksomhed. Djwhal Khul oplyser:

”Enhver indvielse, der ikke kommer til udtryk i hverdagen,

nytter ikke noget, og er dybest set uvirkelig”.

Alice A. Bailey: The Rays and the Initiation, p. 678

 

Hvis gruppen af åndeligt motiverede mennesker udtrykte samme intelligens og energi på det fysiske plan som den egoistisk orienterede forretningsdrivende, ville det ikke vare længe, før rigtige menneskelige relationer var en realitet.

Stenbukken og Krebsen udgør en smuk polaritet, for de symboliserer den indviedes forpligtelse til at hjælpe og støtte de mange, som endnu ikke har fundet lyset.

Stenbukkens måneds meditationstema lyder sådan:

”De fås oplevelser på bjergtoppen

stimulerer massebevidstheden”.

Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ÅRETS INDRE REJSE - Kenneth Sørensen


Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: ÅRETS INDRE REJSE