Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅRETS INDRE REJSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen

ÅRETS INDRE REJSE (39 af 48)


Solens passage gennem de 12 astrologiske tegn skaber 12 typer af energier, der er stærkest ved fuldmåne, men tilgængelige hele måneden. Dem kan man udnytte.

ÅRETS INDRE REJSE (39 af 48)

Oplevelsen på bjerget

 

Årets-indre-rejse-55-Kenneth-Sørensen

 

Der vil − foruden temaet om prøver − være et andet lige så vigtigt tema i Stenbukkens måned, som handler om ”oplevelsen på bjerget”. Stenbukken kendes normalt for dens målbevidste stræben efter samfundets top. Den forsøger med alle kræfter at realisere sine ambitioner – både materialistiske og åndelige. Efter lang tids stræben står den på toppen af ambitionens bjerg, og kan se ud over livet fra sin tilkæmpede position. Og hvad så?

Højdepunktsoplevelsen gentages hvert eneste år i Stenbukkens tegn, uanset om man er født i Stenbukkens tegn eller ej. Årets anstrengelser kulminerer i fysisk henseende i december og januar, og man kan derfor gøre status over året og sætte sig nye mål. Svaret på ”hvad så” kan man hente i Stenbukkens esoteriske nøgleord.

 

Årets-indre-rejse-56-Kenneth-Sørensen

 

Det esoteriske nøgleord:

”Hensunken er jeg i overjordisk lys

og vender dog dette lys ryggen”.

 

Man kan ikke hvile på laurbærrene. Livet står ikke stille, bare fordi man har nået toppen. Man skal i stedet forlade positionens trone, for at gå ned ad bjerget og stille erfaringerne til rådighed for andre mennesker (Krebsen), så de kan få del i det ”overjordiske lys”, man har set. Gør man det ikke, er der fare for, at man krampagtigt holder fast på den magt og position, man opnåede for magtens egen skyld, og dermed sætter man krystalliseringsprocessen i gang. Saturn tvinger mennesket til at se fortiden i øjnene (Månen) og planlægge fremtiden. Man skal derfor − og i særdeleshed under de fem dage ved fuldmåne − gøre status over året, og planlægge hvordan man får videreformidlet erfaringerne i Vandbærerens måned.

Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ÅRETS INDRE REJSE - Kenneth Sørensen


Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: ÅRETS INDRE REJSE