Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅRETS INDRE REJSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen

ÅRETS INDRE REJSE (43 af 48)


Solens passage gennem de 12 astrologiske tegn skaber 12 typer af energier, der er stærkest ved fuldmåne, men tilgængelige hele måneden. Dem kan man udnytte.

ÅRETS INDRE REJSE (43 af 48)

Et opgør med klassebevidstheden

 

Årets-indre-rejse-61-Kenneth-Sørensen

 

På det personlige plan er det kvaliteterne fra den eksoteriske hersker Uranus, som transmitterer 7. stråle, der påvirker menneskeheden i Vandbærerens måned. 7. stråle indfører behovet for rytme og ritual som en måde at organisere livet på. Den strukturerende energi har − positivt set − medført, at der er opbygget et samfundssystem, som skaber ordnede forhold for alle. Men den negative side af systemer og organisationsdannelser er, at de meget hurtigt krystalliserer og begrænser det levende dynamiske liv, som stivner i vanetænkning, formalisme og faste ydre adfærdsmønstre.

Vandbæreren er som sagt et lufttegn, og Vandbæreren har generelt med udviklingen af de sociale relationer at gøre. Men når man forsøger at sætte relationerne i faste systemer, vil der være en oplagt fare for, at man udvikler klassetænkning, sådan som man ser det i England og endnu værre i Indien. I Vandbærerens måned skal man tage de sociale værdier op til fornyet overvejelse og forsøge at sprænge de fordomme, man har opbygget om andre samfundsgrupper. Man skal se i øjnene, at en separatistisk klasse- eller kastebevidsthed, som opdeler folk i højere og lavere klasser afhængig af deres livssyn eller økonomiske status, er uforenelig med verdenstjenerens holdning og bevidsthed. Og har man en forestilling om, at alle materielt velstående per definition er egoistiske materialister, er det også forkert.

Det er ikke pengene i sig selv, der afgør livsværdierne. Det er hvordan man bruger pengene. Den videnskabeligt anlagte akademiker, som ser ned på den alternative behandlers ”uvidenskabelige” og ”romantiske” tilgang til livet, er lige så langt fra sandheden, som de mennesker, der opdeler mennesker efter social status. Nogen skal turde bryde med de etablerede normer, hvis samfundet skal forny sig. Man skal derfor forsøge at sprænge de snæversynede betragtninger ved at tune tankesindet ind på Jupiters kærlighed, som overskrider alle barrierer.

Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ÅRETS INDRE REJSE - Kenneth Sørensen


Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: ÅRETS INDRE REJSE