Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅRETS INDRE REJSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen

ÅRETS INDRE REJSE (45 af 48)


Solens passage gennem de 12 astrologiske tegn skaber 12 typer af energier, der er stærkest ved fuldmåne, men tilgængelige hele måneden. Dem kan man udnytte.

ÅRETS INDRE REJSE (45 af 48)

FISKENES TEGN

 

Årets-indre-rejse-64-Kenneth-Sørensen

 

Fiskenes tegn markerer afslutningen på årets cyklus, som begyndte i Vædderens tegn. Fiskene er på mange måder et stjernetegn, hvor det gamle afsluttes og begraves, for at en ny tid kan spire frem. På det fysiske plan markerer Fiskene overgangen mellem vinterens sidste krampetrækninger og forårets vitale livskraft. Naturens cykliske forvandlinger gør sig også gældende på de indre planer, for her rummer Fiskene mysteriet om døden og opstandelsen. Symbolet på Fiskenes tegn er to fisk, der svømmer i hver sin retning, men de er forenet af et bånd, der knytter dem sammen.

De to fisk er symbolet på personligheden og sjælen, der er forbundet med livstråden eller ”sølvsnoren”, som den også kaldes. Der er tre grundtoner i Fiskenes tegn: ”Trældom eller fangenskab”. ”Forsagelse eller afkald”. ”Offer og død”. De tre grundtoner opsummerer hele den menneskelige inkarnationscyklus og bevidsthedens udvikling fra instinktiv massebevidsthed til bevidst identifikation med ”Faderen i Himlen”. Processen kan også anskueliggøres ved tre eksistentielle spørgsmål, der bliver nærværende i Fiskenes måned: ”Hvem er jeg?” ”Hvor kommer jeg fra?” ”Hvor er jeg på vej hen?”

Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ÅRETS INDRE REJSE - Kenneth Sørensen


Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: ÅRETS INDRE REJSE