Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ÅRETS INDRE REJSE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen

ÅRETS INDRE REJSE (46 af 48)


Solens passage gennem de 12 astrologiske tegn skaber 12 typer af energier, der er stærkest ved fuldmåne, men tilgængelige hele måneden. Dem kan man udnytte.

ÅRETS INDRE REJSE (46 af 48)

Fangenskabet i den fysiske verden

 

Årets-indre-rejse-65-Kenneth-Sørensen

 

”Hvem er jeg?” Det er et spørgsmål, som presser sig på i Fiskenes måned, fordi en tiltagende smerte over at være berøvet noget stort melder sin ankomst. Smerte, utilfredshed og en følelse af begrænsning er kendte tilstande i Fiskenes tegn. Fiskenes tegn er et vandtegn, og det er årsag til den stærke sensitivitet, som gør mennesket modtagelig for intuitive impulser fra den overvågende sjæl. Bevidsthedsstrømmene fortæller, at mennesket er fanget i en fremmed verden, som kun er en skygge af den verden, som man fornemmer så stærkt i Fiskenes tegn.

Jesu fortvivlede ord på korset: ”Fader, Fader, hvorfor har du forladt mig?” − er en smuk illustration af den korsfæstelse, som disciplene kan opleve i Fiskenes måned, og som resulterer i en intensiv kamp for at genskabe kontakten til ”Faderen i Himlen”. Fiskenes tegn transmitterer 2. og 6. stråle − kærlighedens og hengivenhedens kvaliteter − og når kærligheden til Faderen først er vakt, er der intet i verden, som kan stoppe den proces, der fører til forening. Spørgsmålet: ”Hvem er jeg?” besvares af disciplen med: ”Den, som søger forening med Den Ene”.

Længslen efter at transcendere personlighedens begrænsninger via forening med noget større er udpræget i Fiskenes tegn. Men der er en oplagt fare for, at længslen fører mennesket væk fra det, der er opgaven – at manifestere Kristusbevidstheden på Jorden. Kvaliteterne fra det modstående tegn – Jomfruen − er helt nødvendig i den frigørelsesproces, som Fiskene bestræber sig på at gennemføre. Jomfruen, der symboliserer stoffet, betoner, at Kristusbevidstheden skal udtrykkes i det fysiske ved hjælp af praktisk arbejde i samfundet. Hvis disciplen ikke får den dimension med, kan det medføre virkelighedsflugt og en egoistisk indadvendthed, som kun handler om personlig frelse, og den medfører aldrig sand frigørelse.

Månedens meditationstema lyder sådan:

”Fuldstændig forsagelse fuldender tjenestemotivet”.

 

Disciplen, der når det meget fremskredne stadie, hvor alt forsages for at tjene Den Ene, fuldender muligheden for, at en verdensfrelser kan træde frem og ”løfte Jorden til Himlen”.

Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ÅRETS INDRE REJSE - Kenneth Sørensen


Artikel-Årets-indre-rejse-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: ÅRETS INDRE REJSE