Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Blændværk-&-Illusioner-Saraydarian

BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER (3 af 22)


Disciple er nødt til at erkende deres blændværk og illusioner. Deres åndelige udvikling og fremskridt afhænger af, om de kan overvinde dem.

BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER (3 af 22)

Hvilke problemer skaber blændværk?

 

Blændværk-&-Illusioner-03-Torkom-Saraydarian

 

1. Blændværk tapper den psykiske energi for ellers kan blændværket hverken fungere eller overleve. Derfor tømmer blændværket auraen for psykisk energi. Blændværket suger også den psykiske energi ud af de tilsvarende centre og svækker de organer, der er forbundet med dem. Svækkelsen af den psykiske energi resulterer til sidst i fysisk, moralsk, mental og åndeligt tilbageskridt.

2. Blændværk skaber uorden i tænkningen, fordi tankesindet ikke altid accepterer blændværkets krav. Og hvis tankesindet accepterer kravet, aktiveres blændværket på mentalplanet, for tankesindet underkaster sig kravet, selv om det ved, at det logisk set er forkert.

3. Blændværk lukker uønskede elementaler ind i den personlige sfære. Åndsvidenskabeligt set er blændværk astrale redskaber for bestemte jordbundne (involutionære) elementaler, som stræber efter at opleve materielle fornøjelser og negative følelser (vibrationer). Når de bruger et menneskes blændværk til formålet, trænger de enten ind i auraen, eller de styrer menneskets blændværk udefra for at tilfredsstille deres egne begær. Man kan faktisk sige, at begær ”lugter”, og lugten tiltrækker uønskede elementaler.

4. Blændværk skaber forstyrrelser i relationerne til andre mennesker. Blændværk er astrale former, som er skabt af begærimpulser med en kraftig tiltrækning, der er rettet mod genstanden for begæret, men som er i modstrid med sunde adfærdsmønstre, love og regler.

Åndsvidenskabens forskere kan se, hvordan et menneskes blændværk arbejder aggressivt for at nå sin hensigt. Mennesket bøjer sig ikke altid for de aggressive krav, men stritter imod. Det er ikke alle mennesker, der kan tvinges eller kues. Den aktive manifestation af blændværket sker ved aggression. Det samme gælder konkurrence. Hvis der ikke er blændværk, samarbejder og deler mennesket.

5. Blændværk manifesterer sig til sidst som fysisk sygdom. Årsagen er psykisk svækkelse. Hvis man kan lokalisere et menneskes primære blændværk, vil det være tydeligt, hvor og hvordan sygdommen vil komme til udtryk. Nogle gange er blændværkets manifestation som sygdom en befrielse. Hvis der er tale om en discipel, vil sygdommen repræsentere en mulighed for at se blændværket, forstå det og nedbryde det med tankesindets lys. Sygdom repræsenterer ofte en chance for at komme tilbage på rette spor i livet.

6. Blændværk umuliggør udvidelse af bevidstheden. Årsagen er indlysende, for bevidsthedsudvidelse er det samme som udryddelse af blændværk. Problemet vokser, når uønskede elementaler er involveret i blændværket. Og blændværket stiller meget store krav til tankesindet, for 90% af tankesindets energi bruges på at opfylde blændværkets krav. Narkomaner er et eksempel på tilstanden.

7. Blændværk forhindrer tankesindet i at fungere fornuftigt og logisk. Begæret accepterer kun sine egne rettigheder, og derfor er fornuft og logik blændværkets absolutte dødsfjender. Derfor bekæmpes fornuft og logik konstant.

Artikel-Blændværk-&-Illusioner-Saraydarian
Download-fil: BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER - Torkom Saraydarian


Artikel-Blændværk-&-Illusioner-Saraydarian
Læsefil med vendbare sider: BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER