Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Blændværk-&-Illusioner-Saraydarian

BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER (4 af 22)


Disciple er nødt til at erkende deres blændværk og illusioner. Deres åndelige udvikling og fremskridt afhænger af, om de kan overvinde dem.

BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER (4 af 22)

Værd at vide om blændværk

 

Blændværk-&-Illusioner-04-Torkom-Saraydarian

 

Et forblændet menneske er ikke interesseret i at høre råd og argumenter, der er i strid med begæret. Begærene gør mennesket blindt.

Blændværk er årsag til, at man mister kontrollen over sin organisme. Blændværket overtager styringen og manipulerer organismen for at opfylde sine egne formål. Blændværk bestemmer, hvad man tænker, hvad man siger, hvordan man reagerer følelsesmæssigt, men også de fysiske aktiviteter, man vælger.

Uønskede elementaler venter på at finde en mulighed for at komme i kontakt med det fysiske plan. Og muligheden er et blændværk i et menneskes aura. Når en uønsket elemental ”lugter”, at mennesket har samme begær eller blændværk, som svarer til elementalens svingning, kryber det ind og besætter et af de tre lavere centre for at bruge det til egen tilfredsstillelse. Et blændværk, der er forbundet med kønsorganerne, gør eksempelvis kønsorganerne særdeles sensitive. Offeret stiller derfor krav om sex, og selv om det får masser af sex, bliver ilden ved med at brænde indtil kønsorganerne tager skade, bliver ramt af sygdom eller bliver ubrugelige.

Nogle gange kan et menneske være så forblændet, at det har mange eller nærmest en hel hær af elementaler i sin aura. Elementalerne er filtret ind i hinanden.

Hvis auraen er fyldt med blændværk, nytter det ikke at studere åndsvidenskab, for blændværkene vil bruge den åndsvidenskabelige viden til egne formål, og derfor vil fremtiden bliver endnu værre end fortiden. Visdommen forøger blændværkets kraft. Det er grunden til, at åndelige lærere kræver følelsesmæssig eller astral renhed, før de giver instruktioner i avancerede metoder. Metoden kaldes hjertets forædling.

Den kristne dåbsceremoni er symbol på afvaskning af menneskets blændværk, og det er interessant at tænke på, at stort set alle religioner har tilsvarende renselsesritualer.

Nogle gange samler blændværk sig omkring sanseorganerne og fungerer som filtre. Mennesket hører, lugter, ser, smager, føler og konkluderer i kraft af blændværkenes informationer. Det blokerer for forbindelsen til det virkelige liv omkring mennesket og endda inden i mennesket.

Artikel-Blændværk-&-Illusioner-Saraydarian
Download-fil: BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER - Torkom Saraydarian


Artikel-Blændværk-&-Illusioner-Saraydarian
Læsefil med vendbare sider: BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER