Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Blændværk-&-Illusioner-Saraydarian

BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER (10 af 22)


Disciple er nødt til at erkende deres blændværk og illusioner. Deres åndelige udvikling og fremskridt afhænger af, om de kan overvinde dem.

BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER (10 af 22)

ILLUSIONER

 

Blændværk-&-Illusioner-16-Torkom-Saraydarian

 

Illusioner skabes i tankesindet under den mentale udvikling, hvor mennesket begynder at registrere bestemte indtryk, inspirationer, åbenbaringer, idéer og tankeformer. Kontakten mellem det mentale redskab og energistrømningerne skaber illusioner, når det mentale redskab endnu ikke er tilstrækkelig udviklet, eller hvis det indeholder blokeringer eller krystalliseringer fra det nuværende eller fra tidligere liv. Tankesindet fejlfortolker energistrømningerne og farver dem med personlige forventninger, forestillinger og interesser.

Fejlopfattelse og begrænsning af energistrømningerne medfører illusioner. Derfor er en illusion en tankeform, hvor essensen er lys eller intuition, men hvor formen ikke repræsenterer essensen, fordi tankeformen bruges til personlige hensyn eller til gruppeformål eller til nationale interesser.

Som regel kommer man i kontakt med strømningerne i form af indtryk, inspirationer, åbenbaringer, idéer og tankeformer via tanker, planer, data, meninger, tendenser, mentale symboler, karakter (eller stråler) og stærke indtryk fra begivenheder. Resultatet er en forvrængning, en fejlfortolkning eller en vrangforestilling. Derfor er illusioner identiske med tankeformer, som rummer fordrejede kendsgerninger, og som styrer livet – dvs. følelseslivet, handlingerne, ordene og tankerne – og derfor bliver de årsag til lidelse og smerte.

Artikel-Blændværk-&-Illusioner-Saraydarian
Download-fil: BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER - Torkom Saraydarian


Artikel-Blændværk-&-Illusioner-Saraydarian
Læsefil med vendbare sider: BLÆNDVÆRK & ILLUSIONER