Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

Visdomsnettet - din portal til esoterisk visdom og skabende meditation.
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Links til VisdomsNettets
linkspartnere


Vi udveksler links med disse linkspartnere:

Nederst finder du banner, bomærke og tekst, som du kan anvende på din hjemmeside, hvis du vil linke til VisdomsNettet.


AB HYPNOSE & COACHING: http://www.abweb.dk
Den største gave du kan give et andet menneske er kvaliteten af din opmærksomhed. Min mission er: • At vejlede og inspirere dig videre på vej – på din vej, ved hjælp af henholdsvis Coaching, NLP, Hypnose - og ikke mindst min lange livserfaring! • At medvirke til at forbedre min egen og mine medmenneskers hverdag og livskvalitet.


ADVOKAT MED SPECIALE I KONFLIKT-MÆGLING - MEDIATOR JØRGEN NEDERGAARD: http://www.jornnedergaard.dk
Uenighed imellem mennesker er et naturligt livsvilkår. På det materielle plan kan uenighed blive grundlag for vækst, og på det menneskelige plan kan det blive grundlag for personlig udvikling. At forholde sig til uenighed er med andre ord en spirituel proces. Hvis du træder positivt ind i processen, fører den til din udvikling. Hvis du forholder dig passivt eller træder negativt ind i processen, fører den ikke kun dig men i værste fald også dine medmennesker til fastlåshed og lidelse. Resultatet af en konflikt er ofte, at muligheden for gode relationer ødelægges. At skabe forsoning imellem mennesker og søge interessebaserede løsninger til gavn for parterne og fællesskabet gør livet perspektivrigt og meningsfyldt.


AGNI YOGA SOCIETY: http://www.agniyoga.org
Agni Yoga Society blev grundlagt i 1920 af Nicholas Roerich og hans kone Helena. Det er en non-profit uddannelsesinstitution. Målene er identiske med Agni Yoga-filosofien, som er indeholdt i Agni Yoga litteraturen. I bogserien findes en syntese af den gamle østlige visdom og nutidens vestlige tankegang, der bygger bro mellem det åndelige og det videnskabelige. I modsætning til tidligere yoga-systemer kræver Agni Yoga ikke fysiske discipliner, meditation eller askese, men adfærd i dagligdagen. Det er den brændende energis, bevidsthedens og ansvarlighedens yoga, baseret på den skabende tanke.


ALBANET: http://www.albanet.se
Ideen bag disse sider er, at du skal have et sted, hvor du kan finde information om alternative behandlingsformer og anden information, som kan hjælpe dig i din udvikling og søgen.


ALTERNATIV GUIDEN: http://www.alternativ-guiden.dk
Alternativ-Guiden har etableret denne hjemmeside med det formål at give alternative virksomheder mulighed for at få fordel af internettets dynamiske muligheder for en effektiv markedsføring til billige priser og samtidig give alternativt interesserede en nem adgang til at finde frem til de mange former for alternativ behandling, der findes i Danmark.


ANDLIG UTVECKLING I FOKUS: http://www.andligutveckling.ifokus.se
Astrologi. Aktuella världshändelser. Andlig utveckling/psykologi. Boktips. Chakran. Devor, änglar och naturväsen. Esoterisk/Teosofisk. Evenemang - Kurser. Healing. Humor. Invokationer - affirmationer. Konst, bilder, foton. Livsprocesser/kriser. Ljusarbete - gudomligt samarbete. Meditation. Medlemspresentationer. Musik. film, youtube ... etc.


ASTROLOG CHARLINE H-CHEVILLY: http://www.astrolog-chevilly.dk
Menneskeheden udvikler sig primært gennem modstand, gennem forståelse og indsigt via modgang og erfaringer. På den måde opnår mennesket at udvikle kærlighed, forståelse for alt levende. Dermed får man i tilgift en kreativ skaberevne, til selvstændigt at skabe den virkelighed man ønsker, både i sig selv og i omgivelserne.


BJARNE JENSEN – TEGNING AF SKYTSÅNDER OG AFDØDE: http://www.klik-her-tak.dk
Alle har en skytsånd, og jeg tegner gerne din. Send mig et par linjer om dig selv til a@klik-her-tak.dk - så laver jeg en blyantstegning, sådan som jeg ser din skytsånd. Jeg har beskæftiget mig med den åndelige verden det meste af mit liv. Jeg har bl.a. tegnet skytsånder ved Spiritistisk Trossamfund i Unitarenes Hus og ved seancer på Dragsholm Slot m.m. Mange har genkendt deres kære, når jeg tegner afdøde. Jeg tegner de åndelige hjælpere, som de viser sig for mig. Jeg er født i 1946, og jeg modtog undervisning i klassisk tegning fra jeg var 12 år. I perioder har jeg tegnet portrætter i Paris og andre steder i verden. På Thorvaldsens Museum har jeg i en årrække undervist ansøgere til Akademiet i klassisk tegning. Jeg kommer gerne til foreninger, hvor jeg tegner afdøde med tilknytning til deltagerne.


BLAVATSKY STUDY CENTER: http://www.blavatskyarchives.com
Denne hjemmeside er din portal til en bred vifte af vigtige esoteriske oplysninger og åndsvidenskabeligt materiale om menneskelivet, personlig udvikling, artikler og litteratur af H.P. Blavatsky - grundlæggeren af ​​den moderne teosofi. Materialerne er på engelsk.


BOG & MYSTIK: http://www.bog-mystik.dk
Alt i bøger, musik og DVDer for krop, sind og sjæl. Du finder Bog & Mystik på den dejlige Valby Langgade - omgivet af butikker og hyggelige cafeer. Butikken ligger kun 3 min gågang fra Valby Station og 10 min gågang fra Valby Langgade Station - så det er let at komme til os. Adresse - Bog & Mystik, Valby Langgade 82A, 2500 Valby. Telefon - 36 72 17 50. Åbningstider Mandag-Torsdag 10.30-17.30. Fredag 10.30-18. Lørdag 11-14.


CAFÉ GAIA-ART: http://www.gaia-art.dk/
Cafeen ligger i et naturskønt skovområde i Holstebro. Her tilbydes der skønne veganske madretter og drikke uden animalske produkter. Dette er af hensyn til mennesker, dyr og miljø. Cafeen er alkoholfrit, da rummet også bliver anvendt til gruppemeditationer. Desuden er det et forberedende studiested for esoterisk visdom og spændende emner, hvor alle kan være med til at bidrage. Her er åbent efter aftale eller når flaget er ude.


ENGLE-HEALING: http://www.engle-healing.dk
Healing af børn, krystalenergi, Kristus-energi, chakrahealing, gylden stjernehealing, kurser udbydes. Mit navn er Sonja Bruun, og jeg er født i Skyttens tegn. Jeg arbejder ”fuldtids” som spirituel healer, kursusleder, forfatter og foredragsholder. Mine tidligere uddannelser er økonoma og klinisk diætist, og jeg har arbejdet med ernæring og kost indtil 2007. Bl.a. har jeg skrevet bøger for Økonomaforeningen og Diabetesforeningen, senere har jeg arbejdet som faglærer på en Teknisk Skole. Jeg fandt ”min spirituelle vej” gennem egne syn og oplevelser, men også gennem kurser af healere fra Arthur Findly College og Reikikurser (jeg er Reiki Master).


ERIK ISTRUP: http://www.erikistrup.dk
Hvordan ændrer jeg mit liv? Umiddelbart er svaret enkelt: Vælg at gøre det. Vælg at gøre det, du brænder for. Tag springet fra det gamle liv til det nye. Alt hvad der skal til, er ”et slag med halen”. Men det er ikke altid så ligetil at skabe de ændringer, man ønsker. Først skal du blive bevidst om det, du ønsker at ændre. Dernæst skal du finde ud af, hvad du ønsker at sætte i stedet. Endelig skal du finde modet til at foretage springet. Springet er ikke det sværeste, men derimod at give slip på det kendte og trygge.


ESOTERISK FORUM: http://www.esoteriskforum.net
Esoterisk Forum  - lysarbeidernes arena. En arena der du får mulighet til å fordype deg i de esoteriske tradisjoner og filosofier og å ekperimentere med De Gamle Mysterietradisjoner tilrettelagt for den nye tid.


FRANKERNE: http://www.frankerne.dk
Sitet er udtryk for personlige tanker og ideer, baseret på en del af den litteratur, der henvises til. Det er meningen at give interesserede hjælpemidler til at komme videre i deres egen søgen. Jeg tror på ingen måde, at jeg har fundet sandheden, men stiller spørgsmål og opfordrer interesserede til selv at undersøge, fundere og finde deres sandhed.


GLOBAL HOUSE HOLISTIC: http://www.globalhouseholistic.com
Global House Holistic er Holistisk filosofi og livsstil i fortid og nutid med tanke på fremtiden. Der arrangeres holistiske retræter og naturoplevelser, hvor vi som menneske finder den del af naturen, f.eks. planter, urter, træer, dyr, symboler m.v., som vi hver især føler os knyttet til. Sitet udbreder også kendskab til historie, magi og mytologi, som ligger til grund for et ægte natursyn, som ligger til grund for en ægte helhed.


HEART-GALLERY: http://www.heart-gallery.dk
HEART-GALLERY er en hjemmeside, der har fokus på Hjerte og Solar plexus chakraet, og hvordan disse aspekter af din person virker i dit liv. Det er mit håb at du på Heart-Gallery vil finde inspiration til forøget Hjerte-kontakt. Du kan her finde mine billeder, fotos og fotoshows, som alle er direkte inspireret af en hjerte-kontakt, og som bærer denne energi i sig. Og du kan læse uddrag fra mine bøger og få information om mine kurser, der alle har til formål at udvikle din kreative udtryksform”.


INDRE LYS: http://www.indrelys.no
Åndelig Utvikling. Åndelig Terapi. Healing. Clairvoyance. Kurser og Utdanning. Har du et ønske om å komme deg videre i din utvikling og komme tettere i kontakt med den du dypest sett er? På sitet vil du finne ulike muligheter som springer fra individuelle konsultasjoner til lengre utdannelsesforløp. Alt foregår i en kjærlig atmosfære, som en hjelp til å skape gode vekstbetingelser for din videre utvikling. Lytt til ditt hjerte og bruk din intuisjon og du vil fornemme om noe av det som tilbys her, kan være et riktig valg videre for deg.


INGER HARBOM: http://www.ingerharbom.dk
Mange af mine motiver henter jeg fra naturen, marker, havet, enge, skove træer og blomster. Fremmede himmelstrøg har også min interesse, og jeg har malet serier fra Grækenland, Egypten og Kina. I årenes løb har jeg også arbejdet med ler og fulgt glaskurser, samt tegnet croquis. Jeg arbejder med alle malerkunstens discipliner, men akvarellen står mit hjerte nærmest. Min inspiration henter jeg på museer, gallerier og i bøger om kunst. Jeg har desuden regelmæssigt deltaget på male og tegnekurser hos kunstnere som Pierre Gaborit, Laurant Auer og Annie Cornier.


KOEBENSTJERNE: http://www.koebenstjerne.dk/
I dag har du mulighed for at købe en langtidsvarende gave, såsom en stjerne. Alle stjernerne er registreret i det Internationale Stjerneregister, som får informationerne fra Hipparcos kataloget. Man kan vælge mellem forskellige stjerner, men alle kan spottes med det blotte øje. Når du køber en stjerne, får du en gavepakke fyldt med relevant baggrundsviden vedrørende din stjerne.


KOSMOS HEALING UDDANNELSE: http://www.kosmoshealerskole.dk
Klienter har forskellige behov, og healere har forskellige evner. Healing kræver derfor individuelt tilpassede metoder. Og en evne til stadig fornyelse. Kosmos Healing er kendetegnet ved: • som healer vælger du bevidst din metode • klienten medvirker i dette valg • hver healing er en ny fælles proces • én grundlæggende metode. En ny tid kræver en ny healingsform!


KUNDSKABET: http://www.kundskabet.dk
I august 2007 blev ”Foreningen til fremme af livskundskab, eksistentiel fordybelse og hjertets intelligens i det pædagogiske arbejde med børn” stiftet. Det gav mening at samle arbejdet under begrebet spirituel eller eksistentiel intelligens – den 9. intelligens, hvor Howard Gardners kategorisering bliver brugt. Foreningen afholder kurser i hvordan der i børns hverdag i skole og institution kan arbejdes med at udvikle nærvær, opmærksomhed, empati, spontanitet, livsglæde samt evnen til at finde den indre ro. Der vil blive arbejdet med fem typer af enkle redskaber, der kan hjælpe børn til en dybere kontakt med sig selv og med hjertets intelligens.


LE DROIT HUMAIN: http://droit-humain.dk
Den Internationale Frimurerorden for Mænd og Kvinder. Formålet med hjemmesiden er at fortælle, hvad frimureriet er, og at fjerne lidt af den mystik der er omkring det. Manglende viden er ofte årsag til dårlige rygter og afstandtagen. Hjemmesidens formål er at bane vejen for større forståelse af frimureriets egentlige natur, og at fortælle lidt om Det Internationale Fællesfrimureri: “Le Droit Humain” (menneskerettighederne), hvor mænd og kvinder optages og arbejder sammen på lige vilkår. Konsekvensen af frimureriets lære er tolerance, fordomsfrihed og humanisme.


LEMUEL BOOKS: http://www.lemuelbooks.dk
Forlaget blev født under en frokost på skovrestauranten Thors Mølle i Marselisborg skoven ved Århus i juni 2006. Nogle få dage senere fik forlaget navnet Lemuel Books og blev endelig etableret d.17.8.2006. (Ordet Lemuel er i et bibelleksikon defineret ved: dedikation til det himmelske Ophav. Kong Lemuel er søn af Kong Salomon og Bathsheba (Ordsprogenes bog kap. 31, v.1-9) men rabbinerne identificerer Lemuel med Salomon). Lemuel Books vil stræbe efter at oversætte og udgive esoteriske, spirituelle og frimurer relevante bøger både i den smalle og bredde genre.


LIV & SJÆL: http://livogsjael.com
Magasinet for bevidst livskvalitet.


LIVETS KARRUSEL: http://livetskarrusel.blogspot.dk
Livets karrusel er tænkt som inspiration til oplevelser i hverdagen med det hele menneske i fokus og forsøger at belyse alt det der er bag det umiddelbare. Her vil være lange og korte indlæg om åndelighed, naturoplevelser, rejser, bøger, meditation, mystik, glæde, udvikling, strøtanker, historie, livet i almindelighed og mennesket i særdeleshed og masser af flotte billeder. Alt er skrevet med uudtømmelig livsglæde og i dyb respekt for enhver der måtte læse det.


LIVSTRO: http://www.livstro.dk
Du ved, at dette er vejen til livet: At være fuldt og helt til stede i nuet. Så hvis fremtiden er uvis, betyder det, at du er på rette vej ... Se dig selv som en helhed og nå dit mål uden anstrengelse.


LUCIS TRUST: http://www.lucistrust.org
Lucis Trust er en organisation, der udgiver Alice A. Baileys forfatterskab. Forfatterskabet består af ca. 12.000 sider avanceret esoterisk stof. Du kan også købe de 24 primære bøger som CD-ROM. Vi anbefaler, at du studerer Alice A. Baileys bøger på originalsproget - engelsk! Det giver den mest præcise forståelse af de esoteriske forklaringer, ord og begreber! Du kan købe bøgerne direkte hos forlaget i England.


LYSETS KILDE: http://www.lysetskilde.dk
Lysets Kilde giver indsigt i spiritualitet og åndelig udvikling. Spiritualitet er baseret på overbevisningen om, at mennesket er et åndeligt væsen, at vi er her for at lære, for at udvikle bevidstheden om, hvem vi er, og om, hvordan vi alle er en del af en større helhed, og at alle har et formål med livet. Åndelig udvikling er, når vi søger at realisere formålet med livet og stræber efter at leve efter rigtige værdier. Dvs. at leve bevidst og at forholde sig til livets realiteter. Lysets Kilde giver indsigt, oplevelse, forståelse og praktiske veje – på en uhøjtidelig og nede-på-jorden-måde. Lysets Kilde ledes af Sune Andersen, der har mere end 30 års erfaring med personlig og åndelig udvikling.


MAKARA: http://www.makara.us
Her finder du Michael D. Robbins samlede værker (på engelsk) til fri downloading. Det giver dig mulighed for at studere principperne i den esoteriske kosmologi, den esoteriske astrologi, den åndelige psykologi og de syv strålers psykologi.


MEDITATION MOUNT: http://meditationmount.org
Meditation Mount ligger i den smukke Ojai-dal i Californien. Det er meditationscenter, som i over 30 år har tilbudt meditationsinstruktioner til mennesker, der ønsker at deltage i et globalt subjektivt samarbejde til gavn for menneskeheden og den mediterende. Meditation Mount har organiseret meditationssystemet i tre grupper: ”Meditation Group for the New Age”, ”Group for Creative Meditation” (en mere avanceret præsentation, hvor terminologien fra Alice A. Baileys bøger indgår), og endelig Specialized Groups, der arbejder inden for 10 tjenesteområder. VisdomsNettet tilbyder disse materialer oversat til dansk med tilladelse fra Meditation Mount.


Menneske Og Udvikling: http://www.MenneskeOgUdvikling.dk
“MenneskeOgUdvikling.dk er en hjemmeside, hvor du kan læse om det Verdensbillede der er fokus for min bog "Menneskehedens Udviklingscyklus". Det er et Verdensbillede der beskriver Menneskehedens store Udviklingscyklus, og som bevæger sig lige fra de store udviklingsperioder til de daglige udfordringer for det enkelte menneske! Omdrejningspunktet for bogen og internetsiden er de 14 Livslektioner samt de 65 LivsIllustrationer. Det som jeg giver videre er resultatet af en række personlige oplevelser, som jeg håber også kan blive en hjælp for dig på din egen udviklingsvej”.


MYSKY.DK CLAIRVOYANCE: http://clairvoyance.mysky.dk
Mit navn er Stefan Rosenberg. Jeg er uddannet hos Maya Fridan i 2009 som Clairvoyant vejleder med en særdeles veludført eksamen. Jeg har været en hel del gange på kursusforløb på Stansted hall (Arthur Findlay college, England) og masser af træningsaftner diverse steder rundt om i København. Er nu leder / underviser og organiser i en cirkel for clairvoyante som har kørt siden september 2009? Invitation til cirkelarbejde for clairvoyante: Invitationen til cirklen er mest for dig der enten er under uddannelse eller færdig med en uddannelse eller et kursusforløb indenfor psykisk eller åndeligt arbejde og som ønsker træning i trykke og sikre omgivelser.


MYSTERIESKOLEN I FRIMURERIET: http://www.mysterieskole.dk
Mysterieskolen i Frimureriet giver de Søstre og Brødre, der søger at gå Vejen ved hjælp af ritualer og ceremoni, en hjælp til at gå fra eksoterisk arbejde til esoterisk arbejde. Mysterieskolen i Frimureriet støtter Søstre og Brødre i at gå fra mørke til lys og fra uvirkelighed til virkelighed.


MYSTIK: http://www.fravid.dk/mystik.htm
En hjemmeside med links til det esoteriske og alternative.


NGWS - NEW GROUP OF WORLD SERVERS: http://www.ngws.org
NGWS eller The New Group of World Servers - Den Nye Verdenstjenergruppe - er et navn, der betegner en stor og voksende gruppe af brødre og søstre overalt i verden, som hører andre toner end de sædvanlige, der har ført menneskeheden ind i det moderne samfunds blindgyde af materielle værdier. I stedet for at tjene personlige og egoistiske mål, tjener de verden. Det er mennesker, der ikke kan placeres i ​​de sædvanlige rammer, som f.eks. køn, race, religion, social status eller politisk holdning. De forsøger at bygge en ny verden baseret på samarbejde og enhed, hvor det fælles mål er det fælles bedste.


NYT ASPEKT & GUIDEN: http://nytaspekt.dk
Velkommen til magasinet for sind-krop-ånd! I Nyt Aspekt & Guiden får du inspiration til at føle harmoni og livsglæde - til at have kontakt med din spirituelle kerne - til at erkende den åndelige virkelighed. Vi tilbyder en masse muligheder - og du vælger, hvad du kan bruge. • Find dine indre værdier • Få større forståelse af den spirituelle verden • Se helhed i sind-krop-ånd • Bliv provokeret til nye tanker • Få mod til at starte på nye ting i dit liv • Du kan gå i dybden med Nyt Aspekt & Guiden.


OVE VON SPAETH: http://www.moses-egypt.net
Den historiske Moses skæbne og mysterium udforskes ved Ove von Spaeths tværvidenskabelige studier i egyptologi, rabbinerskrifter, religionshistorie, bibelanalyse, arkæologi - samt oldtidens astronomi og stjernelære. Ove von Spaeths værker giver Moses nye og spændende indfaldsvinkler til oldegyptisk mysteriekult og relevante indvielsesritualer – og bidrager til forståelsen for det særlige spirituelle præg i arkitekturens og billedkunstens love og udformning.


SOPHIAS ROSE: http://www.sophiasrose.dk
På Sophias Rose kan du læse om meditation og visualiseringer, fuldmånemeditationer til at anvende hjemme, artikler om emner, der har relation til Sophias Rose, legender og myter, urter og deres egenskaber, tilgivelse – den årlige tilgivelsesuge, de 12 hellige nætter mm.


SPIRIT-LANGELAND: http://www.spirit-langeland.dk
Spirit-langeland er en lille holistisk forening på Langeland! Vi arrangerer foredrag, studiekredse, workshpos, DVD-aftener mm. Hvis du bor i området, inviterer vi dig til at være med! Kik ind og se dig om!


STJERNEPORTALEN: http://www.stjerneportalen.dk
På stjerneportalen findes en del muligheder for at få formidlet flere besøg til din hjemmeside eller gøre opmærksom på arrangementer inden for den spirituelle verden.


TEOSOFISK CENTER FYN: http://www.teosofi-fyn.org
En forening, der gennem debat, foredrag, kurser og meditation, prøver at forbedre forståelsen af, og kendskabet til den tidløse visdom, udtrykt gennem de spirituelle traditioner, som har præget alle kulturer. En forening med fokus på esoterisk filosofi og psykologi, der giver udsyn og åndelige livsværdier til hverdagen.


TEOSOFISK FORENING STAVANGER: http://www.teosofi.no
Teosofisk Forening Stavanger blev stiftet den 20. desember 1991 og er i dag en selvstændig del af Teosofisk Forening Skandinavien. Gennem medlemsbladet Teosofia, foredrag, kurser, fællesmeditationer, gruppeaktiviteter, salg og udlån af bøger, lydkassetter og videoer formidler vi kundskab om teosofien.


TERAPEUTISK UDVIKLINGSVEJLEDNING: http://www.karin-joy-wolff.dk
Jeg har afholdt kurser og foredrag i mange emner, ledet vækstgrupper, fortolket horoskoper og lavet terapi og vejledning med enkeltpersoner og med par. Jeg er særlig engageret i børns opvækst og vilkår, ADHD og andre diagnoser. Desuden er vejen ud af angst og depression, blevet et hjertebarn. Især fordi jeg selv har brugt år på at arbejde mig ud af svær angst og depression. Alt hvad jeg lærer fra mig, har jeg selv gennemlevet i en eller anden form. Mit udgangspunkt er en spirituelt funderet tankegang. For mig er reinkarnation et faktum, men jeg respekterer alles tro og tanke.


THE SEVEN RAY INSTITUTE & UNIVERSITY OF THE SEVEN RAYS: http://www.sevenray.net
The Seven Ray Institute og University of the Seven Rays er kanaler for den evige visdomslære, hvor man i den nuværende periode forbereder Verdenslærerens tilbagevenden - "for at få en grundig forståelse, for at leve fornuftigt, for at tjene uselvisk".


THE SOUL: http://www.thesoul.dk
Vi ønsker at bidrage til en indsigt og bevidsthed om Sjælens pilgrimsrejse, her på vores smukke jordklode, og levendegøre de mange abstrakte ideer til en intelligens og væren i dagligdagen, ved at varetage Sjælens behov for myter, ritualer og et spirituelt liv. Vi er som menneskehed på tærsklen til sjælsbevidsthed, hvorfor vi har oprettet et Institut for Sjælens psykologi. Dette for at støtte alle søgende i sjælens dybe spiritualitet, der vil udfolde sig fra dybet af menneskehedens sjæl i den nye tidsalder.


THIRAX: http://www.thirax.dk
THIRAX - den ekstraordinære portal for inspirerende artikler, beretninger, web-sider og links om den alternative verden.


TRANSCEND: http://www.transcend.org
Professor Johan Galtung - forsker i fred og konfliktløsning. Født 1930 in Oslo, Norge. Dr. hc mult, Professor of Peace Studies; University of Hawaii, Universität Witten/Herdecke, European Peace University, Universitetet i Tromsö; Member, Scientific Board, Swiss Academy of Development. Transcend: Creative Conflict Transformation by Peaceful Means.


TRIANGLER: http://www.lucistrust.org/en/service_activities/triangles
Triangler er et netværk af lys og kærlighed. En triangel er en gruppe på tre mennesker, der dagligt i skabende meditation forbinder sig i tanken i et par minutter. Deltag i triangel-arbejdet, og vær med til at opbygge et subjektivt og æterisk netværk af lys og god vilje, som indhyller Jorden. Verden befinder sig i en åndelig krise, men bag evolutionen er der en plan og en hensigt. Planen virkeliggøres via menneskeheden. Triangler hjælper med at etablere rigtige menneskelige relationer og med at sprede god vilje og forståelse (lys) blandt alle folkeslag via den konstruktive tankes kraft.


URTELYD: http://www.urtelyd.dk
Trænger dit helbred til et eftersyn? Ønsker du vejledning til et sundere liv? Har du brug for en indre "forårs"-rengøring og ny energi? Til lydhealing bruges stemmen som det vigtigste middel, men tibetanske syngeskåle og andre instrumenter og lyde kan også benyttes. Lyde med et bredt spektrum af overtoner og tonefrekvenser virker stærkt ind på krop og sjæl. Lydhealing er et meget effektivt værktøj til at løsne op for spændinger og blokeringer i sind og krop.


Visdomsskolen: http://www.visdomsskolen.no
Visdomsskolen.no er en norsk nettside som formidler esoterisk filosofi, med vekt på astrologi og kabbalah. Her kan du lese om tolkning av horoskopet, og du kan også bestille horoskoper. Visdomsskolen har utgitt Dion Fortunes bok "Kabbalah", og flere bokutgivelser er underveis. På nettsiden kan du også lese artikler om kabbalah, astrologi og andre esoteriske emner.


WORLD GOODWILL: http://www.lucistrust.org/en/service_activities/world_goodwill
World Goodwill arbejder på at etablere rigtige menneskelige relationer ved at bruge den gode viljes energi. Den gode vilje er den mest smitsomme menneskelige kvalitet, som kan organiseres og gøres effektiv. Godvilje er blevet defineret som "Kærlighed i handling". Mennesker med god vilje er potentielt det rigeste aktiv i enhver nation, og kan have enorm indflydelse på den offentlige mening, hvis den er korrekt forbundet og fokuseret. Der er behov for en dybere fornemmelse af virkeligheden baseret på åndelige værdier.


Banner, bomærke og tekst til hjemmesider, der vil linke til VisdomsNettet:

VisdomsNettet: www.visdomsnettet.dk E-mail: visdomsnettet@visdomsnettet.dk
VisdomsNettet tilbyder meditationstræning, indsigt i åndsvidenskab og inspiration til et aktivt åndeligt liv. Du kan frit downloade instruktioner til et mangeårigt meditationssystem, illustrerede eBøger, undervisningsmaterialer, foredragsmanuskripter, artikler af forskellige undervisere og forfattere samt inspiration til fred og konfliktløsning. Her kan du studere, når du har tid, for du kan downloade døgnet rundt, året rundt, kloden rundt.