Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MEDITATION - SJÆL & PERSONLIGHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Meditation-Sjæl-&-Personlighed-Kenneth-Sørensen-

MEDITATION - SJÆL & PERSONLIGHED (4 af 6)


Der er en bevidsthedskløft mellem den inkarnerede sjæl i personligheden og selve sjælen. Dynamisk meditation kan bygge en bro til sjælens kræfter.

MEDITATION - SJÆL & PERSONLIGHED (4 af 6)

Samarbejde mellem personlighed og sjæl

 

Meditation-Sjæl-Personlighed-04-Kenneth-Sørensen

 

Personligheden skal forstå, at sjælskontakt indebærer, at man skal foretage en indre hovedrengøring og gør sig selv tiltrækkende, hvis gæsten skal få lyst til at komme på besøg. Det er forudsætningen for, at et samarbejde mellem sjæl og personlighed kan indledes.

Den mediterende personlighed begynder efterhånden at modtage visioner af de formål, som den overvågende sjæl ønsker at personligheden skal arbejde med. Langsomt begynder det at dæmre i den fængslede sjæls bevidsthed, at livet handler om tre ting:

 

1. At udvikle evnen til at gøre godt,

der hvor man er

 

At gøre godt, der hvor man er, kaldes for samfundsengagement og tjenestearbejde i den esoteriske litteratur. Sjælens primære kvalitet er kærlighed og visdom. Derfor vil al sand sjælskontakt medføre en forøget evne til at gøre godt. Men mange tror, at de først selv skal være oplyste, før de kan hjælpe andre. Det er at vende tingene på hovedet, for man bliver oplyst af at hjælpe andre. At gøre godt er en metode til at åbne hjertecentret – ikke gennem visualiserings- og koncentrationsøvelser, hvor man visualiserer, at hjertecentret åbner sig. I bedste fald er den slags øvelser nyttesløse, og i værste fald kan de give hjerteproblemer.

Når det er sagt, er det vigtigt at tilføje, at koncentrationsøvelser på positive egenskaber som medfølelse, barmhjertighed, kærlighed og visdom er velegnede til at åbne hjertet. Øvelserne kan kombineres med visualiseringer, hvor man ser en lysende sol i hjertet udstråle de ønskede egenskaber til gavn for andre. Meditationer på bevidsthedskvaliteter kan være nyttige, men kun hvis det omsættes til praktisk handling i hverdagen. Gør man ikke det, har motivet været forkert.

Artikel-Meditation-Sjæl-&-Personlighed-Kenneth-Sørensen
Download-fil: MEDITATION - SJÆL & PERSONLIGHED - Kenneth Sørensen


Artikel-Meditation-Sjæl-&-Personlighed-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: MEDITATION - SJÆL & PERSONLIGHED