Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

NATIONERNES STRÅLER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Nationernes-stråler-Nationers-særpræg-esoterisk-belyst

NATIONERNES STRÅLER (1 af 8)


Det er ikke kun mennesker, der er styres af Universets syv kræfter eller stråler. Det samme gælder grupper af mennesker, der er samlet i nationer.

NATIONERNES STRÅLER (1 af 8)

NATIONERNES STRÅLER

 

Af Erik Ansvang

 

Nationernes-stråler-Åndsvidenskabeligt-syn-på-nationers-særpræg

Du kan frit downloade "NATIONERNES STRÅLER" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på vores girokonto … Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 
 

NATIONERNES STRÅLER

 

Det er ikke kun mennesker,

der er styret af de syv stråler.

Det samme gælder grupper af mennesker,

der er samlet i nationer.

 

 

Nationernes-stråler-01-Nationers-særpræg-esoterisk-belyst

 

Alt er energi, siger naturvidenskaben. Og åndsvidenskaben tilføjer, at liv og energi er identiske begreber. Og liv, livskraft eller energi er nært forbundet med eksistens og aktivitet. Aktivitet er den bevægelige manifestation af et væsen.

Alt er energi, men det er muligt at dele energien − og dermed helheden − op i bølgelængder eller frekvenser afhængig af svingningshastigheden. Hvis svingningen er langsom, manifesterer energien sig som en bølgelinje, hvor der er langt mellem bølgetoppene. Energien har en lav frekvens. Hvis man registrerer meget hurtige bølgelinjer med kort afstand mellem bølgetoppene, har energien en høj frekvens. Men principielt er der ingen forskel på selve energien. Energien er den samme, men hastigheden, den bevæger sig med, er forskellig.

Konklusionen er derfor, at der er én energi eller ét liv i Universet, men energien optræder i forskellige frekvenser eller bølgelængder. Hvis energi og liv betragtes på den måde, vil alle skabninger – fra et atom (eller noget endnu mindre) til en galaksehob (eller noget endnu større) – altid bestå af en sum af forskellige frekvenser eller energistrømninger.

Sjælsstrålen og personlighedsstrålen

Mennesket styres af to grundlæggende frekvenser eller stråler: Sjælsstrålen og personlighedsstrålen. Det samme gælder en nation, for en nation består af en større eller mindre gruppe mennesker − eller rettere bevidstheder − og nationens særpræg kommer til udtryk i disse menneskers respons på strålekvaliteterne.

Ligesom mennesket, som i den nuværende udviklingsperiode primært er styret af personlighedsstrålen, er nationerne det også. Det er logisk, for nationer er ikke alene geografiske positioner på verdenskortet, men de er repræsenteret af grupper af menneskelige bevidstheder. Nationens politik, økonomi, kunst, videnskab osv. kommer derfor til udtryk gennem nationens menneskelige bevidstheder. Nationens overordnede stråle – sjælsstrålen − sanses kun af mennesker, der er nået til det niveau i deres personlige udvikling, der i åndsvidenskaben karakteriseres som aspirant eller discipel. Men som sagt er de nuværende nationale tendenser et udtryk for personlighedsstrålens dominans, og opgaven og målet i udviklingen er at udtrykke sjælskvaliteterne, og derfor giver personlighedsstrålen samtidig information om karakteren af de problemer, de enkelte nationer skal arbejde med og overvinde.

 

Nationernes-stråler-02-Nationers-særpræg-esoterisk-belyst

Artikel-Nationernes-stråler-Nationers-særpræg-esoterisk-belyst
Download-fil: NATIONERNES STRÅLER - Erik Ansvang


Artikel-Nationernes-stråler-Nationers-særpræg-esoterisk-belyst
Læsefil med vendbare sider: NATIONERNES STRÅLER