Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FRA TRÆKILER TIL DYNAMIT
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fra-trækiler-til-dynamit-Erik-Ansvang

FRA TRÆKILER TIL DYNAMIT (4 af 11)


Hvordan sprængte egypterne de enorme stenblokke løs? Forskerne tror, at de brugte trækiler fugtet med vand? Kan myten om kilernes sprængvirkning mon aflives?

FRA TRÆKILER TIL DYNAMIT (4 af 11)

Fohat-kundalinikraft

 

Åndsvidenskaben giver svarene, men svarene beskriver energier og kræfter, der endnu er ukendte for naturvidenskaben, falder svarene ikke inden for de rammer for bevisførelse, som naturvidenskaben selv har defineret. I åndsvidenskaben accepteres kræfter, som er udforsket og erkendt ved hjælp af metafysiske iagttagelser, men de kan som bekendt ikke verificeres ved hjælp af de fysiske sanser og teknologiske måleinstrumenter, og derfor afvises de automatisk af naturvidenskaben. Men åndsvidenskaben oplyser, at Solen udsender flere kendte og mange ukendte energityper. Fohat er en fælles betegnelse for dem, og fohat kommer til udtryk bl.a. som kendte fænomener som elektricitet, varme og magnetisme. Men desuden er der flere ukendte energityper. Denne fohat-energi kendte og benyttede de gamle egyptere, og desuden kontrollerede de gamle kulturer en kraft, man kalder kundalini. I dette tilfælde er der tale om stoffets egen iboende kraft – Jordens kundalinikraft.

 

Fra-trækiler-til-dynamit-04-Erik-Ansvang

 

Den åndsvidenskabelige forsker Geoffrey Hodson fortæller, at de gamle egyptere var i stand til at koncentrere fohat-kundalinikraften til en laseragtig stråle, som de brugte til at fræse, skære eller svejse granitblokkene, og på denne måde frigøre blokkene fra klipperne. Det er årsagen til, at man både kunne skære blokkene meget hurtigt og desuden med ufattelig præcision. Metoden reducerede desuden det efterfølgende poleringsarbejde til et minimum, for snitfladerne blev skåret med laseragtig præcision.

Hvad siger eksperterne?

Forklaringer af denne art afvises hovedrystende af nutidens forskere, men i stedet for at fortabe sig i endeløse diskussioner om hvor grænserne for videnskabelig forskning befinder sig, kunne man i stedet spørge eksperter på området, om den anerkendte naturvidenskabelige teori overhovedet er mulig. Hvis ikke den er mulig, medfører det selvfølgelig ikke, at den åndsvidenskabelige metode dermed er bevist, men det åbner i det mindste for nytænkning, for det er trods alt bedre at tro på en teori, der måske er mulig, end en teori, der beviseligt er håbløs umulig.

Eksperten, der kaldes ind i "vidneskranken" for at afklare dette spørgsmål, er den svenske Draken-konstruktør fra Saab-fabrikkerne, civilingeniør Henry Kjellson. Årsagen er, at han − drevet af professionel og faglig nysgerrighed − har været på jagt efter forsvunden teknik og glemte energiformer i Egypten, Palæstina og Tibet.

Artikel-Fra-trækiler-til-dynamit-Erik-Ansvang
Download-fil: FRA TRÆKILER TIL DYNAMIT - Erik Ansvang


Artikel-Fra-trækiler-til-dynamit-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: FRA TRÆKILER TIL DYNAMIT