Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

NYT SYN PÅ ARBEJDE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Nyt-syn-på-arbejde-Artikel-fra-The-Beacon

NYT SYN PÅ ARBEJDE (1 af 3)


Arbejde er ikke kun et middel til at dække fysiske behov, men en mulighed for at bidrage til den større helhed og opfylde sjælens formål.

NYT SYN PÅ ARBEJDE (1 af 3)

NYT SYN PÅ ARBEJDE

Fra The Beacon

(Oversættelse THora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

 Nyt-syn-på-arbejde-Artikel-fra-The-Beacon

Du kan frit downloade "NYT SYN PÅ ARBEJDE". For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

NYT SYN PÅ ARBEJDE

 

Nyt-syn-på-arbejde-01-Artikel-fra-The-Beacon

 

I dette og i forrige århundrede har menneskeheden været vidne til kolossale ændringer i forholdet til arbejde. Dannelsen af arbejderbevægelser, sammenstødet mellem kommunisme og kapitalisme, kvinders og børns rettigheder i arbejdslivet, væksten inden for teknologien og udskiftningen af mennesker med maskiner samt arbejdets plads og formål i samfundet er alt sammen forandret og holdningen til job og arbejde er under fortsat forandring, efterhånden som menneskets forståelse af arbejdets formål ændrer sig.

Mad på bordet eller åndelig udvikling?

For mange mennesker er arbejde noget man udfører af simpel nødvendighed – for at ”få brød på bordet” – og ikke for at kunne opfylde sjælens formål med inkarnationen. Det er selvfølgelig sandt, at selvom enhver opgave ikke i sig selv er tilfredsstillende, så er enhver opgave, der bidrager til familiens, fællesskabets eller den helhedens bedste, værd at udføre bedst muligt. Ingen opgave kan udføres dårligt, uden at en eller anden et eller andet sted lider under konsekvensen af det.

Andre mennesker oplever arbejdet som udfordrende og stimulerende, men kun hvis det medfører mærkbar belønning i form af penge. Forbindelsen mellem arbejde og fortjent finansiel kompensation betragtes som selvfølgelig af de fleste i arbejdsstyrken.

Artikel-Nyt-syn-på-arbejde-Artikel-fra-The-Beacon
Download-fil: NYT SYN PÅ ARBEJDE - The Beacon


Artikel-Nyt-syn-på-arbejde-Artikel-fra-The-Beacon
Læsefil med vendbare sider: NYT SYN PÅ ARBEJDE