Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVOR GAMMEL ER EGYPTEN?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvor-gammel-er-Egypten-Erik-Ansvang

HVOR GAMMEL ER EGYPTEN? (1 af 9)


Egypten er meget ældre end egyptologernes forestilling om, at dynastierne begyndte ca. 4000 f.Kr., og pyramiderne stammer heller ikke fra 4. dynasti.

HVOR GAMMEL ER EGYPTEN? (1 af 9)

HVOR GAMMEL ER EGYPTEN?

 

Af Erik Ansvang

 

Hvor-gammel-er-Egypten-Erik-Ansvang

Du kan frit downloade artiklen "HVOR GAMMEL ER EGYPTEN?" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

HVOR GAMMEL ER EGYPTEN?

 

Hvor-gammel-er-Egypten-01-Erik-Ansvang

Napoleon i Egypten

 

Egypten er et af de helt store mål for kulturrejser og studieture. Siden Napoleons tid har opdagelsesrejsende og turister fra hele verden strømmet til dette mysteriernes land. Det gamle Egypten er i sandhed et mysterium. Et af mysterierne er civilisationens virkelige alder.

Usikker beslutning gik i arv

De første egyptologer, der fastlagde dynastiernes kronologi, besluttede, at dynastiernes Egypten begyndte omkring 4000 f.Kr. Denne beslutning blev i det store hele baseret på det meget begrænsede kendskab, man i det 19. århundrede havde til geologi, historie og hieroglyffer. Beslutningen gik i arv til senere tider på trods af, at der stadig er alvorlige uoverensstemmelser om denne teori. Sagen kompliceres yderligere af, at man ved hjælp af nutidens teknologi kan dokumentere, at Sfinksen eksempelvis er fra en langt ældre periode. Man regner med at den er konstrueret i perioden mellem 7000 og 15000 f.Kr. Den anerkendte fortolkning af det gamle Egypten ser ud til at skabe en alvorlig begrænsning i forståelsen af landets store visdom. Til dette problem kan man føje sprog-, religions- og kulturbarrierer.

Artikel-Hvor-gammel-er-Egypten-Erik-Ansvang
Download-fil: HVOR GAMMEL ER EGYPTEN? - Erik Ansvang


Artikel-Hvor-gammel-er-Egypten-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: HVOR GAMMEL ER EGYPTEN?