Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKER OM TERROR
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tanker-om-terror-Erik-Ansvang

TANKER OM TERROR (1 af 5)


Hvis man betragter terror i lyset af en esoterisk livsholdning, dukker der relevante og alvorlige spørgsmål op omkring Vestens håndtering af terrorismen i verden.

TANKER OM TERROR (1 af 5)

TANKER OM TERROR

 

Af Erik Ansvang

 

Tanker-om-terror-Erik-Ansvang

Du kan frit downloade artiklen "TANKER OM TERROR" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 


 

TANKER OM TERROR

 

Tanker-om-terror-01-Erik-Ansvang

World Trade Center, New York den 11. september 2001

 

Efter 11. september 2001

Efter angrebet på World Trade Center og Pentagon den 11. september 2001 har hele verden talt om terror, terrorisme og terrorbekæmpelse. Overalt har man vedtaget terrorlovgivning, “lømmelpakker” og indført skrappe krav til, hvad flypassagerer må have med i håndbagagen. Samtidig blev menneskeheden delt op i de gode og de onde. De gode er naturligvis de vestlige lande. De onde er de andre. Hvor er det dejlig enkelt. Og det officielle Danmark tog hurtigt stilling, for Danmarks daværende statsminister, Anders Fogh Rasmussen, var åbenlyst betaget af den amerikanske præsident George W. Bush. Selvom USA ikke kunne få opbakning fra verdenssamfundet til et angreb på Irak, fordi beskyldningerne om masseødelæggelsesvåben ikke kunne dokumenteres, besluttede Danmark alligevel at deltage i en Irak-krig, der er hurtigt udvikle sig til en af historiens største vildfarelser. Dertil kom en klodset håndtering af konflikten med de arabiske lande, som resulterede i, at Danmark nu er på terroristernes liste over vigtige terrormål.

Artikel-Tanker-om-terror-Erik-Ansvang
Download-fil: TANKER OM TERROR - Erik Ansvang


Artikel-Tanker-om-terror-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: TANKER OM TERROR